1ste volwaardige studieboek online marketing verschenen

0

PERSBERICHT

Groningen, 30 augustus 2012

 Eerste volwaardige studieboek online marketing verschenen

 Het is bijna ongelofelijk in dit internettijdperk, maar tot op de dag van vandaag bestond er nog geen onlinemarketingboek waarin het héle marketingproces beschreven stond. Twee jaar geleden besloten Marjolein Visser en Berend Sikkenga in een vlaag van overmoed om dit boek dan maar zelf te gaan schrijven. Vandaag verschijnt bij Noordhoff Uitgevers dan het resultaat: Basisboek Online Marketing,de ‘need-to-know’ basis voor elke zich zelf respecterende moderne marketeer”, aldus de voorzitter van het NIMA Online Marketing Expertiseplatform.
Eerste volwaardige studieboek online marketing

Online marketing is een geïntegreerd proces waarbij organisaties en klanten waarden en producten creëren en met elkaar uitwisselen. Het Basisboek Online Marketing is het enige boek dat dit hele proces behandelt: van online marketingintelligence tot orderafhandeling. Het boek biedt heldere modellen, gebaseerd op onderzoek, maar waarvan de waarde in de praktijk al is bewezen. Het is het eerste breed georiënteerde studieboek op het gebied van online marketing.

25 topprofessionals hebben krachten gebundeld
Maar liefst Vijfentwintig experts uit het vak hebben hun kennis en kunde gebundeld voor Basisboek Online Marketing. Specialisten op het gebied van online business modellen, online marktonderzoek, online productrealisatie, zoekmachinemarketing, linkbuilding, e-commerce, social media, mobiele marketing, website-optimalisatie, webanalytics en ga zo maar door delen hun kennis. Marjolein Visser en Berend Sikkenga voorzagen het boek van een overkoepelende visie, zodat de samenhang tussen alle onderwerpen in een oogopslag helder is.

Hans van der Meulen, voorzitter NIMA Online Marketing Expertiseplatform
“Eindelijk een leerzaam boek waar het vak online marketing op een strategische, heldere en gestructureerde wijze wordt beschreven! Dit boek vormt de ‘need-to-know’ basis voor elke zich zelf respecterende moderne marketeer en mag absoluut niet ontbreken op zijn of haar leeslijst. Het marketingvak is voorgoed veranderd…”

Cor Molenaar, bijzonder hoogleraar eMarketing&Distance selling RSM/Erasmusuniversiteit en lid examencollege NIMA
 “Het vakgebied online marketing vraagt om een verdieping en een praktische benadering. Dit boek zie ik daarom als een zeer waardevolle aanvulling voor marketingstudies zowel op het HBO als voor NIMA-examens. De studenten van vandaag zijn immers de beslissers van morgen.”

12 september boekpresentatie met alle auteurs
Op woensdagmiddag 12 september vanaf15.30 uur kunt u kennismaken met alle topprofessionals die aan dit boek hebben meegewerkt tijdens de feestelijke boekpresentatie. Locatie: NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda, Sibelicious (rechteringang), Sibeliuslaan 13, 4837 CA Breda. Wilt u zich uiterlijk 7 september aanmelden bij onderstaand contactpersoon?

Titelinformatie
Basisboek Online marketing – van strategie tot conversie
ISBN: 978-9001-78872-8
Auteurs: Marjolein Visser, Berend Sikkenga (red)
1e druk, 612 pagina’s
Verkoopprijs: € 49,95
Voor meer informatie over de auteurs en over de inhoud van het boek, zie: www.basisboek-onlinemarketing.nl

Recensie-exemplaren op aanvraag beschikbaar via onderstaand contactpersoon.

 

Aanvullende info:

Lees ook het interview met Marjolein Visser in Managementboekmagazine. Of digitaal via www.managementboek.nl/magazine_artikel/3056/marjolein-visser-online-marketing-is-een-droom-voor-marketeers.

 

 

Contactgegevens:

Noordhoff Uitgevers

Emma Bel, marketing medewerker Hoger Onderwijs

Tel:050 – 522 62 54

E-mail: e.bel@noordhoff.nl

 

 

Previous articleWat zijn de eisen van google aan websites ?
Next articleHoe ik aan mijn kennis kom van websites, internet en marketing ?