Aanbod van Nederlandse beste e-marketing man…..

0
Voorbeeld van online reclame gebaseerd op gebakken lucht. In de volksmond heet dit oplichting.
Voorbeeld van online reclame gebaseerd op gebakken lucht. In de volksmond heet dit oplichting. Dubieuze ondernemers houden zich hiermee bezig.

Vandaag krijg ik een e-mail toegestuurd met het aanbod om 270 euro per uur vanuit huis te verdienen. Blijkbaar had verzender mij op het oog om een centje extra te verdienen. Als ik mij inschreef en ik kon dit niet weigeren zou ik les krijgen van Nederlandse beste e-marketing man. Ik ben natuurlijk super kritisch, toen ik mij hier verder verdiepte bleek hij inderdaad Nederlandse beste e-marketing man te zijn. Hij verkoopt informatie en brengt deze op een MLM achtige manier aan de man of vrouw.

De informatie is echter “onzin” ik noem het gebakken lucht. Er blijken nu veel mensen te zijn die graag voor deze e-marketing man gebakken lucht verkopen. Internet lijkt hiermee te zijn vergiftigd. Overal duiken er websites op die dit programma verkopen.

Een leuke zin in het voorstel “beslis snel, want hij kan het zo van de markt afhalen”, het wordt “miljonairs model” of “miljoenairsmodel” of “verdienmodel” genoemd. Ik ga jou een voorstel doen wat je niet kan weigeren. Binnen 48 uur verdien je, je investering terug. Als het niet lukt krijg je dit bedrag 3x terugbetaald.

Komop zeg, als het te mooi is om waar te zijn, geloof het dan niet. Ik geloof er niets van. Als de verzender er problemen mee heeft dat ik dit een bericht het volgende.

ALs je een email aan mij stuurt ongevraagd is dit SPAM. Ik heb me met mijn e-mail nergens aangemeld. Alles wat jij mij ongevraagd stuurt, wordt mijn eigendom. En ja ik gebruik ook jou teksten en zinnen uit de e-mail om mijn standpunt duidelijk te makken. Ook heb ik gebruik gemaakt van het plaatje over de schokkende video, dat volgens mij gebaseerd is op gebakken lucht.

Een stelling die ik ondersteun, de persoon genoemd in de e-mail is inderdaad een van de beste e-marketing man, want hij slaagt er in gebaken lucht te verkopen.

zie ook https://verdiengeldopinternet.nl/mlm/money-machines/

Previous articleHoeveel geld kun je verdienen met spaarprogramma
Next articleWaarom bedrijfsvoering?