AdSense Dashboard (Android)

0

Voor een gedeelte van mijn websites gebruik ik adsense als affiliate om hier mee geld te verdienen. In ben altijd zeer nieuwsgierig wat de stand van zaken is en/of ik eventueel actie moet ondernemen. Zoals zoveel Nederlanders maakt ik gebruik van een smartphone. Ik ben de gelukkige eigenaar van Samsung Note.

Vanwege het grote aantal beschikbare Android programma’s heb ik gekozen voor Samsung Note, boven een Iphone 4. Er is voor de Android smartphone een App beschikbaar die heet AdSense Dashboard. Deze App geeft een realtime overzicht van de verdiensten¬†over een bepaalde periode. Uiteraard als je een internetverbinding hebt.

Ik gebruik deze App voornamelijk op mijn werk of als ik onderweg ben om zo snel een overzicht te krijgen van mijn verdiensten en/of als ik met vakantie ben, om toch een overzicht te houden op mijn verdiensten.

Hij is te vinden in de Google store en deze App is gratis.

https://play.google.com/store/search?q=adsense&c=apps

adsense2

Previous articleTwitter volgers n.a.v. (2000 Twitter volgers “gegarandeerd”)
Next articleKosten website terug verdient en bezoekers nemen toe