Afgelopen weken bezig geweest met project om mijn inkomen te verhogen

0

Momenteel ben ik met tal van projecten bezig, om mijn inkomen op internet verder te vergroten. Zoals de meeste al hebben gelezen hou ik mij vooral bezig met affiliate marketing. Ik gebruik op mijn websites de banners van de affiliates om hiermee inkomen te genereren. Ik ben soms weken bezig met het schrijven een inhoudelijk goede website. Met plaatjes, films en teksten. De teksten schrijf ik zelf, het overig materiaal vind ik in het publieke domein. Als ik een idee heb over een website, dan registreer ik de naam. Uiteraard doe ik eerst onderzoek of er veel “zoek” verkeer is naar de zoekwoorden.

Volgens ga ik onderzoek doen en de website bouwen. Dit werkt voor mij heel goed, mijn domeinen portefeuille groeit nu weer gestaag. Uiteraard met winstgevende domeinen. Uiteraard moet je onderhoud plegen aan je websites, tegenwoordig kun je automatisch je update’s laten verwerken. Dit scheelt tijd, automatische worden hierbij backup’s gemaakt. Dit betekend dat ik meer tijd heb voor het inhoudelijke onderhoud.

In juni maak ik weer tijd vrij om de vragen te beantwoorden die veel beginnende internet marketeers mij hebben toegezonden.

Eén ding wil ik opmerken, als je bijvoorbeeld een aanbieding krijgt dat je 9999 euro per maand kun verdienen, dan is dit te mooi is om waar te zijn. Dus is het niet waar!

Previous articleGeldverdienen met Winstmachines, Geldmachines, Snelcashmachine en meer deze onzin bestaan niet.
Next articleYouTube als inkomstenbron