Als een website meer kost dan het opbrengt, dan moet je dit productiemiddel afstoten.

0

efficiency_testInmiddels ben ik een aantal jaren actief op internet als internet marketeer.Het einde van 2013 komt in zicht en is goed om terug te kijken. Het verdienen van geld gaat steeds beter, maar het gaat niet gemakkelijk. Om meer te verdienen heb ik een aantal veranderingen moeten doorvoeren, zo heb ik gezocht naar de goedkoopste betrouwbare hosting en registratie van domeinen. Websites zie ik als productiemiddelen. Als een productiemiddel meer kost dan het opbrengt, dan moet je dit productiemiddel afstoten.

In worden van een internet marketeer, verkopen of niet verlengen. Om dit moment verdien ik aan al mijn websites. Mijn nieuwe projecten lopen ook goed en mijn inkomen stijgt steeds verder.

Hoe ik dit bereikt heb, kan één van de vragen zijn, die ik zou kunnen ontvangen per email. Om aantal schrijvers van e-mails alvast uit de droom te helpen, het verdienen van geld op internet, leer je door het te doen en door het verwerven van kennis. En het gaat niet op de automatische piloot, je moet er echt hard voor werken. Zonder de juiste kennis om zaken te kunnen analyseren en te beoordelen, kom je niet ver.

Wat ik onder essentiële kennis versta is marketingkennis op minimaal het niveau NIMA A en kennis over het voeren van een bedrijfsadministratie. Deze kennis acht ik noodzakelijk om succesvol te worden op het internet.

Wordt vervolgd.

Previous articleActie versio NL en EU domeinnamen voor € 0,99 geldig tot 18 december 2013
Next articleFijne kerst toegewenst!!!