Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het waar!

0

Ik krijg regelmatig vragen over geld verdienen op het internet. Meestal is de vraag is het mogelijk en hoeveel ga ik verdienen. Op de eerste gedeelte van de vraag kan altijd een positief antwoord geven, dat het mogelijk is. Op de tweede gedeelte van de vraag, moet ik veel mensen teleurstellen, dat men niet gelijk “bakken” met geld gaat verdienen. Als je succesvol bent, gaan je verdiensten stap voor stap omhoog. Let op, niet iedereen zal hierin succesvol zijn.

Nu zijn er een aantal bedrijven dat te mooi is om waar te zijn producten levert om succesvol te zijn als internetmarketeer. Je hoeft blijkbaar alleen de software te kopen, te installeren en het grote verdienen kan beginnen. Is dit waar, het antwoord is nee !!! Het is namelijk te mooi om waar te zijn. Je gaat niet ineens €588 per uur verdienen en je krijgt zeer zeker geen inkomen van €100.000.

Degene die dit soort bedrijven bezit en de mensen die dit promoten, verdienen geld met het aansmeren van dit soort onzin producten. En trappen mensen erin, jazeker. Hoe komt dit, ze spelen in op menselijke gevoelens.

Een aantal mailschrijvers vraagt mij, hoe je dit soort bedrijven en internet marketeer herkent. Mijn antwoord is steevast, dat enorme bedragen niet mogelijk zijn en er is geen speciale en geheime software die dit mogelijk maakt.

In de mails komende de navolgende bedrijven zeer negatief naar voren. De mailschrijvers verdienen hier geen cent mee:

  1. Makkelijk Geldrobot (Makkelijkeldrobot(.)com)
  2. Installeer mijn inkomen (installeermijninkomen(.)com)
  3. The $7 Million Dollar System
  4. 100K Per Jaar Software (100kperjaar(.)com)
  5. Onlinebaanvervanger (onlinebaanvervanger(.)com)

Dit soort websites bestaan een paar maanden en gaan dan offline. Ze zijn bedoeld om zeer snel cash naar binnen te harken. Of het oplichting is, daar kan ik helaas geen uitspraken over doen, behalve dat een rechter bepaald of het oplichting is. Maar om eerlijk te zijn, ik koop deze “rotzooi” niet en ik adviseer jullie om het zelfde te doen, blijf hier zo ver mogelijk vandaan.

 

 

Previous articleOntwikkelen cursus Affiliate Marketing
Next articleInternet Marketing is een uit de hand gegroeide hobby