Beantwoorde vragen en trend vragen

0

Indiddels heb ik een aantal vragen van bezoekers beantwoord. Sommige vragen kan ik niet beantwoorden. Ik ben namelijk geen rechter en ik niemand veroordelen. Een rechter bepaald of iemand schuldig is aan een bepaald feit. De antwoorden die ik geef, komen voort uit de mening die heb.

Er staan ook veel meningen op prikborden en op forums. Dit zijn meningen, die meestal niet onderbouwd zijn. Als er 20 meningen op elkaar volgen, hoeft dit niet waar waar te zijn. Waar het omgaat is bewijs. Het bewijs is niet van horen zeggen. (Wie de schoen past trekt hem aan.)

Als mensen roepen op een forum dat iets oplichting is, moet men komen met bewijs. Stel dat iemand roept dat je 300 euro per uur kan verdienen, is dit erg veel geld. Volgens mij is dit ongeloofwaardig, als het waar mocht zijn, is dit niet voor iedereen weggelegd.

Ondertussen wordt ik sommige vragen wel een beetje zat, die tekens weer terug komen op de zelfde trend. Wat ik van bepaalde verdienmodellen vind, heb ik inmiddels voldoende neergezet. Dit is mijn echter mijn mening. Ik ga geen antwoord meer geven op deze vragen.

Bij financiele producten hoor je altijd een waarschuwing te geven, over behaalde resultaten, deze ontbreken op dergelijke websites. Anderzijds heeft ieder ook een eigen verantwoordelijkheid, als het te mooi is om waar te zijn, is met meestal niet waar. Als iemand zich inschrijft voor een dergelijk programma, heeft hij of zij dit gedaan uit vrije wil.

 

Previous articleIk zeer gericht ben op affiliate marketing en waarom?
Next articleZinnGeld.nl