Beste Marketeer (Peter) ben jij boos op Tom Dingjan, Eduard Kelderhuis, Casper Camps & JP ?

0

Beste lezers,

vandaag kreeg ik een mail met de navolgende tekst:

Beste Marketeer (Peter) ben jij boos op Tom Dingjan, Eduard Kelderhuis, Casper Camps & JP ?

Beste M

De masterclas van Casper en zijn “top” mede internet marketeers vragen € 777 voor een masterclas en er zijn slechts 300 plaatsen. Ik heb het geld er niet voor over, omdat ik de meeste kennis in huis heb en deze kennis ook op een andere goedkopere manier te verkrijgen is. Maar als jij er voor kiest om deze masterclas te volgen, dan is dit aan jou. Tenslotte, het is jou geld en keuze. Het product wat ze verkopen hoeft niet slecht te zijn. Ze hebben overigens wel kennis van internet marketing!

Ik ben dus niet boos, waarom zou ik boos zijn. Er is iemand die een informatie product aanbied, waarop jezelf kan inschrijven en kan deelnemen. Iedereen heeft een keuze , je doet of je doet het niet. Het leven bestaat uit het maken van keuzes.

Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden en keuzes. Het maakt mij niet uit dat zij, zo’n product verkopen. Het is niet allemaal onzin wat ze verkopen. Ik vind wel wat van de m.i. MLM achtige verkoop van hun product hoe je snel rijk kunt worden op internet. Ik vind dat je niet niet kan maken, om alleen te stellen dat je hoge bedragen kunt verdienen met een product. Er is ook een mogelijkheid dat dit niet lukt. (financiele bijsluiter…)

Maar is er ook een verantwoordelijkheid voor de kopers van het product, zij maken een keuze en moeten zich goed infomeren wat een koop voor gevolgen heeft. Echter je hebt ook een eigen verantwoording, als koper.

Het is voor mij geen wedstrijd, ik geef eerlijk mijn mening over bepaalde zaken. Of iemand zich niet aan de wet houd, is niet aan mij om te bepalen. Dit bepaald een rechter. Mensen kunnen blijkbaar boos worden om een product wat anderen aanbieden op internet. Ik heb overigens, niet waargenomen dat andere marketeers boos zijn. Misschien dat ze boos worden, omdat er meer concurrentie komt van collega marketeers.

Met het aanbieden van gratis informatie is niets mis. Het is wel informatie om mensen lekker te maken om een product te kopen. Tenslotte zijn het internetmarketeers….

Casper en collega’s werpen zich op de verkoop van een internet informatie product m.b.t. internet marketing, terwijl ik mij vooral richt op het verdienen voornamelijk met het verdienen door te werken als affiliate. Af en toe verkoop ik artikelen via EBAY.

Ik vind dat zij de zaken rooskleurige voorstellen dan ze zijn, m.b.t. de bedragen die je volgens hun, kunt verdienen. Niet iedereen kan 8400 euro of meer per maand verdienen. In eerdere interviews gaf hij aan dat 2% maar succesvol is. Echter dit is ook vermeld in de disclaimer. (Die blijkbaar niemand leest.)

(Disclaimer meldt: De genoemde omzet en verdiensten zijn allemaal echt en te verifiëren maar bieden geen garantie dat u de zelfde verdiensten en of inkomsten zult behalen, dit kan van verschillende factoren afhankelijk zijn. Onder andere uw eigen inzet.)(plaatsing disclaimer is onderaan)

De kennis die ik heb zet ik neer op deze website en ja ik wil ook verdienen d.m.v. de banners die vermeld staan op deze website.

Ik weet dat mijn website op dit moment veel wordt gelezen. Maar ik wil ook aangeven dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden. De internet martketeer cursus van de LOI is ook zeer goed te noemen. Het basis handboek online marketing kan ik ook aanbevelen als bron van kennis voor de lezers van deze website. Ook het bezoeken van de bibliotheek kan ik aanraden als een prima informatie bron.

Ik zeg niet dat het fout is wat ze doen, maar ik vind het wel duur. Kortom iedereen heeft altijd een keuze, goed of fout.

Nou heb ik een wedervraag aan jou, waarom zou ik boos zijn. Ik heb geen enkele reden om boos te zijn. (Als je de masterclas hebt gevolgd, kun je dan aan mij aangeven, wat je ervaring hier van is.)

Peter

 

Beste Marketeer (Peter) ben jij boos op Tom Dingjan, Eduard Kelderhuis, Casper Camps & JP ?

 

Ik heb een mail gekregen waarin staat dat andere internet marketeers boos zijn op Casper Camps. Jij geeft op jou website je mening over bepaalde producten. Jij bent het vast niet eens met het produkt van Casper en andere aanbieders in de dekansvanjeleven.com.

 

Beste Peter ik zou zeer teleurgesteld zijn in jou als jij boos zou zijn op Casper Cam (deKansvanjeleven.com). In kansvanjeleven worden beginnende internet marketeers de kans geven een masterklas te volgen, die wordt gegeven door Nederlands top internet marketeers.

 

Tekst in Mail Casper Camps

 

Het was een beetje te verwachten; maar zij zijn echt boos! En met ”zij“ bedoelen we die andere Internet Marketeers die het niet eens zijn met de hoeveelheid informatie die wij zomaargratis weggeven over hoe je veel geld kunt verdienen met het Internet.

 

Maar ja, dat is dan maar zo…

Gaarne jou reactie……………

M

 

 

Previous articleHoeveel geld kun je per jaar verdienen met het spaarprogramma Euroclix?
Next articleBrainstormen nieuwe website