Brainstormen nieuwe website

0

Momenteel ben ik hardop aan het nadenken, waarover mijn volgende project zal gaan. Op dit moment bezit ik 107 websites met een domein. Ik verleng 7 domeinnamen niet, omdat ik hier te weinig mee verdien. Van die 107 websites is 20% succesvol te noemen en van die overige 80% levert 70% winst op en op 10% gebeurt heel weinig.

Na een jaar proberen om die 10% succesvol te maken, heeft er toe geleid dat ik er 4 behoudt (deze dragen bij aan de winst) en 7 stuks heb afgeschreven. Inmiddels heb ik al een aantal ideeen gehad, zoals sinterklaas en de kerst. Het nadeel hiervan is dat het maar gedurende korte tijd bezoekers trekt.

Zelf  zit ik te denken aan een internetmarketingforum of een marketing weblog. Ik ben er nog niet uit, omdat er natuurlijk concurrentie is. Concurrentie vergroot de kans dat het mislukt. Een goed forum doet het goed in de  zoekmachines, omdat er content is, maar ook veel onderhoud vraagt. Niet elke website zal succesvol zijn.

Ik krijg weinig inspiratie, deze week.

Previous articleBeste Marketeer (Peter) ben jij boos op Tom Dingjan, Eduard Kelderhuis, Casper Camps & JP ?
Next articleWebsite Onderhoud