De december maand komt er weer aan, dit is beste maand van het jaar

2
christmas decoration, box for present on a table

Zoals ik al in eerdere jaren heb aangegeven, tijdens de kerstmaand kun je ontzettend veel geld verdienen. In decembermaand verdien ik meer als 35% van mijn online inkomen. Als ik mij niet goed voorbereid loop ik de kans om veel geld te laten lopen. Ik verdien veel geld op Ebay en Marktplaats met het verkopen van producten. Ebay heeft mijn voorkeur, omdat de verkoop, kan worden afgerond met een online betaling door de klant.

Ik bied veel elektronische producten aan via Ebay, dit verkoopt goed. De producten verkoop ik op basis van Dropshipping. De meeste producten komen uit Azië, dus je kan er vanuit gaan dat de levering een aantal weken duurt en de koper dit wil ontvangen voordat het kers of sinterklaas is. Uiteraard heb ik een scherpe prijsstelling, hiermee experimenteer ik, hoe hoger de prijs des te minder ik verkoop en hoe lager, des te meer ik moet verkopen om break even te halen. Het zijn allemaal afwegingen. Ik kijk ook altijd wat mijn concurrentie doet en omgekeerd, doen deze ze hetzelfde met wat ik aanbied op eBay.

Voor de Verenigde Staten en Canada is de gemiddelde aflevertijd 17 dagen en voor Europa 14 dagen. Dit heeft te maken met de douane afhandeling. Je moet ook kijken naar wat wel of niet ingevoerd mag worden in bepaalde landen. Dit soort producten kan vastlopen bij de douane. Dus je kan niet zomaar iets aanbieden, je moet ook onderzoek doen naar het de wetgeving in dit soort landen voor elektronica. Sommige schoonheid en afslankproducten zijn verboden in Europa, maar niet in de Verenigde Staten, echter de spelregels kunnen tijdens het verzenden veranderen. Ik heb zelf de stelregel, dat ik niet handel in medische gerelateerde goederen.

Elektronische artikelen verkopen altijd goed op Ebay, er is een markt voor 200 miljoen potentiële kopers. Een Ebay winkel kost €17,35 per maand, maar je kan het ook verkopen als particulier, dan betaal je commissie 8,4% commissie (maximaal € 42,20) en afhankelijk waar het verkocht wordt, ben je nog BTW of VAT verschuldigd. Hiermee moet je rekening houden als de verkoopprijs vaststelt, je moet wel winst maken en concurrent zijn.

Je doet het verkopen niet, zomaar even, je moet er wel over nadenken. In een volgend artikel, zal ik het e.a. uitleggen, hoe het verkopen gaat via Ebay.

 

Previous articleGeld verdienen op internet? alle onbetrouwbare methoden opgesomd!
Next articleIs het strafbaar om zelf een Hyip website op de starten of te beheren in Nederland? En is deelname aan een Hyip site strafbaar?

2 COMMENTS

  1. Alhoewel december qua temperatuur een koude maand is brengen de feestdagen ons veel warmte. Het is dan ook niet gek dat we massaal meer uitgeven aan cadeautjes, lekker eten en gezelligheid. Daar kun je als webwinkelier de vruchten van plukken. We hebben in dit blog stilgestaan bij de geschiedenis van de feesten en enkele tips die wij je geven om er meer uit te halen. Wij adviseren je om dit altijd op je eigen manier te doen, gekoppeld aan de waarden en normen die jij aan je bedrijf gekoppeld hebt. We zijn benieuwd of je zelf ook tips te delen hebt. Wanneer dat zo is dan kun je deze delen door te reageren op dit blog.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here