De feest maand komt er weer aan, dit is beste maand van het jaar

0
De feest maand komt er weer aan, dit is beste maand van het jaar
De feest maand komt er weer aan, dit is beste maand van het jaar

Zoals ik in het verleden al eens benadrukte, biedt de decembermaand uitzonderlijke verdienmogelijkheden. Ik haal in deze maand ongeveer 35% van mijn jaarlijkse online inkomen binnen. Zonder adequate voorbereiding kan ik aanzienlijke inkomsten mislopen. Mijn voornaamste platforms zijn Ebay en Marktplaats, waarbij ik een voorkeur heb voor Ebay vanwege de soepele afhandeling van online betalingen door klanten.

Ik verkoop voornamelijk elektronische producten via Ebay. Deze producten, meestal afkomstig uit Azië, verkoop ik op basis van dropshipping.. Gezien de leveringstijd van enkele weken, is het cruciaal dat klanten hun producten ruim voor Kerst of Sinterklaas ontvangen. Mijn prijsstelling is competitief, en ik experimenteer voortdurend met de balans tussen prijs en verkoopvolume. Ik houd ook nauwgezet de strategieën van mijn concurrenten in de gaten.

Gemiddeld duurt de levering naar de Verenigde Staten en Canada 17 dagen, en naar Europa 14 dagen, voornamelijk vanwege douane procedures. Het is essentieel om je bewust te zijn van wat wel of niet geïmporteerd mag worden in bepaalde landen om problemen met de douane te voorkomen. Ik handel daarom niet in medisch gerelateerde producten.

Er is op Ebay een markt van 200 miljoen potentiële kopers voor elektronische artikelen. Een Ebay winkel kost €17,35 per maand, maar je kunt ook als particulier verkopen tegen een commissie van 8,4% (maximaal €42,20). Daarnaast moet je BTW of VAT afdragen, afhankelijk van waar het product wordt verkocht. Deze kosten moeten worden meegenomen in de verkoopprijs om winstgevend en concurrerend te blijven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here