De doorstart van Tom en Eduard

0

normal_Safety_danger_keep_out_signIk heb diverse e-mails binnengekregen, met als onderwerp, dat Tom en Eduard helemaal niet zijn gestopt. Na de aankondiging dat zij per 1 juli 2013 met pensioen, hebben zij al hun lopende activiteiten gesloten. In hun afscheidsvideo gaven zij aan, dat ze genoeg hadden verdiend om met pensioen te gaan.

Er zijn geruchten dat zij verder gaan als “Sjoerd Volmer”,  (ticket2freedom.nl), met eenzelfde soort product die, voorheen Tom en Eduard aanboden.

De producten van Tom en Eduard stonden als zeer discutabel bekend in de media, forum’s en  BLOG’s. De heren hadden ook diverse aangiftes gedaan n.a.v. hun “onvrijwillige” optreden in Rambam. De heren vonden dat zij onterecht werden afgeschilderd als louche ondernemers.

Uit het geruchten circuit komen geluiden, dat het OM, geen enkele reden zag om de makers van Rambam, Maarten Roelofs en een slachtoffer te gaan vervolgen. Een artikel 12 procedure om alsnog vervolging te krijgen, lijkt ook te zijn gestrand. ( Alle documenten m.b.t. de aangifte van Tom en Eduard staan op Retecool.)

Kortom de pensioencrises heeft blijkbaar ook gevolgen voor Tom en Eduard, zij werden naar allerwaarschijnlijkheid gedongen om, een doorstart maken als “Sjoerd en Volmer” om maar brood op de plank te krijgen.

Als ik het verhaal een aantal keer doorlees, wekt dit bij mij geen vertrouwen en ik zal dan ook nooit een product van Tom en Eduard of Sjoerd Volmer kopen of als affiliate gaan promoten.

Zie ook:

  1. Zijn Tom Dingjan & Eduard Kelderhuis oplichters ?
  2. Tom en Eduard verliezen kortgeding tegen de Vara uitzending van 15 april, Nederland 3 om 21.55
  3. Tom en Eduard negatief in het nieuws in Vara Programma Rambam 15 april 2013 om 21.55 Nederland 3
  4. De Day After RamBam met in de hoofdrol Tom en Eduard
  5. Valt het doek voor Tom en Eduard?

Wordt waarschijnlijk nog vervolgd.

 

Previous articleBetekenis: Kamer van Koophandel
Next articleAanbieding Versio .Eu domeinen voor € 0,99