Email spaarprogramma’s een neergaande trend

0
Email spaarprogramma's een neergaande trend
Email spaarprogramma's een neergaande trend

In het verleden was het mogelijk om door een aantal emailprogramma’s een paar euro per maand te verdienen. De laatste jaren gaat dit veel moeilijker, door dat er veel programma’s moesten stoppen door slechte resultaten.

De eisen aan uitbetaling aan de deelnemers werden steeds zwaarder. Naast dat men email moest lezen, was men verplicht één product te bestellen, alvorens er uitbetaald kon worden.

Om het bestand aan leden te vergroten, werd er een bonus van zo’n 2 euro per lid geboden. Als ik een emailcampagne startte, dan verdiende ik per 1000 emails, zo’n 200 euro, hetgeen geen slecht resultaat is.

Een neergaande trend

Doordat er een soort van verzadiging is optreden, verdien ik heel weinig aan een emailcampagne. Bijna iedereen is al lid van een spaarprogramma of niemand heeft meer zin om geld te verdienen, door zo’n 1250 x te klikken op een link in een email. Dit betekend voor mij dat ik geen emailprogramma’s meer promoot via email.

Enkele de beste en sterkste spaarprogramma’s overleven

Door de onderlinge concurrentie zal er een aantal spaarprogramma’s de denkbeeldige deuren moeten sluiten. In de beste jaren, waren er meer dan 100 spaarprogramma’s waarmee je een paar centen kon verdienen. Enkele van die spaarprogramma’s waren dubieus omdat ze vaak ook foute producten promoten en/of niet uitbetaalden. En voor een paar euro gingen mensen niet hun juridisch gelijk halen. Momenteel zijn er m.i. maar 5 programma’s kwalitief goed, deze overleven de rest van de programma’s. Ik doe geen uitspraak over welke 5. Binnen een aantal jaar zal het fenomeen spaarprogramma niet meer bestaan.

Banners nog wel

Op enkele website laat ik wel een banner staan, omdat deze nog converteren, zodra ze niets meer opbrengen, dan vervang ik ze door een andere affiliate programma.

Affiliate marketing

Als je geld wilt verdienen op internet moet je starten met affiliate marketing. Hiermee maak je de grootste kans om geld te verdienen op internet. Voorwaarde hiervoor is dat je een website hebt en dat je gevonden wordt op internet.

 

 

 

Previous articleWerkplek opnieuw ingericht, als een soort van commandoruimte
Next articleVantagepro Asset Management