EuroClix Review: Bruikbaar voor Affiliate Marketing

0
EuroClix Review: Bruikbaar voor Affiliate Marketing
EuroClix Review: Bruikbaar voor Affiliate Marketing

Euroclix, een emailspaar programma dat je kunt gebruiken om via email te lezen, geld kunt verdienen. De verdienste is ongeveer 1 cent per email en als je een enquête of vragenlijst invult kan je tot € 1,25 ontvangen. Als je besluit iets aan te schaffen zoals een computer of een bijvoorbeeld een internet abonnement kun je meer ontvangen. In dit geval ontvang een soort provisie op je aankoop tot € 12,50. Voor het aanmelden krijg je een bonus van € 1,50.

Euroclix is een betrouwbare partner, ze bestaan al een aantal jaren, betaling gaat vanaf € 12,50 en staat binnen 14 dagen op je rekening. Als je alleen emails leest en af en toe een enquête invult is je verdienste per jaar € 25,-

Euroclix kun je ook gebruiken als affiliate programma. Plaats een banner op je site en krijg per aanmelding € 1,50 betaald + 10% van de verdiensten per aangemeld lid per maand. Als veel leden zich aanmelden en actief zijn, kan dit bedrag aardig oplopen.

Euroclix was een van de eerste programma’s waarmee ik probeerde een online inkomen op te bouwen. Als je besluit een website te bouwen kun je overwegen een bannerrotator te maken, met daarin een aantal banners van bijvoorbeeld Euroclix. Ik gebruik alleen spaarprogramma’s die ik vertrouw m.a.w. uitbetalen. Euroclix betaald uit.

Als ik alle emailprogramma’s op een rij zet, dan behoort Euroclix tot de de beste.

Aanbiedingen bij EuroClix