Futurenet wordt een online plaag

0
Futurenet wordt een online plaag
Futurenet wordt een online plaag

Ik krijg wederom mails of ik mij wil aansluiten bij Futurenet van zgn internet marketeer. Het zou een buiten kansje zijn om hiermee snel geld mee te verdienen. Via Facebook wordt ik hiermee ook al lastig gevallen. Wanneer stopt dit een keer, met 10x klikken per dag en een investering van €450 zou mij aan het einde van het jaar €1250 opleveren. Makkelijk verdient, schreef deze internet marketeer. Ik kon hem bellen via Skype en hij kan mij helpen en ondersteunen, want ik was tenslotte bijna “iemand van zijn team”.

Ik ben met deze man via Skype een gesprek gevoerd en proberen uit te leggen dat hij aan het verkeerde adres was, dat wij geen team vormen en vooral geen vrienden zijn. Op mijn vragen, hoe ze aan het geld kwamen om mij straks uit te betalen, liep hij vast. Hij probeerde wel een mooi antwoord te geven, dat dit kwam van de leden en van bedrijven.

Welke bedrijven, dit waren grote multinationals, bekende bankiers en investeerders. Ik vroeg aan hem, geef eens een voorbeeld van een bekende investeerder en hij noemde zonder blikken of blozen, de AMRO bank en de ING. Volgens hem niet de meest minste.

Op mijn vraag of hij dit mail wilde zetten, namens Future Net, maakte hem heel erg voorzichtig en hij wilde het gesprek beëindigen. Prima, was mijn antwoord, maar heb je bezwaar dat ik dit Skype gesprek op YouTube zet, werd hij heel boos. Hij vond dat zijn privacy in het geding was. Op mijn opmerking, je spreek toch namens Futurenet en je hebt toch niets te verbergen, zou hij het e.a. op papier zetten.

Tja als doorvraagt dan blijkt Futurnet niet zo’n wonderconcept te zijn. Mijn advies is blijf, daar ver vandaan en investeer hier niet in, ook wordt dit gepromoot door je beste vriend of aardige neef, nicht, tante, oom, zus of broer.

Refertes

  1. Is Futurenet wel betrouwbaar
  2. Ervaring met FutureNet
  3. futurenet ervaringen
  4. Nee dank je, ik wil niet makkelijk geld verdienen #Futurenet

Als je geïnteresseerd bent in geld verdienen op internet, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf onze website volgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here