Futurenet wordt een online plaag

4
Futurenet wordt een online plaag
Futurenet wordt een online plaag

Ik krijg wederom mails of ik mij wil aansluiten bij Futurenet van zgn internet marketeer. Het zou een buiten kansje zijn om hiermee snel geld mee te verdienen. Via Facebook wordt ik hiermee ook al lastig gevallen. Wanneer stopt dit een keer, met 10x klikken per dag en een investering van €450 zou mij aan het einde van het jaar €1250 opleveren. Makkelijk verdient, schreef deze internet marketeer. Ik kon hem bellen via Skype en hij kan mij helpen en ondersteunen, want ik was tenslotte bijna “iemand van zijn team”.

Ik ben met deze man via Skype een gesprek gevoerd en proberen uit te leggen dat hij aan het verkeerde adres was, dat wij geen team vormen en vooral geen vrienden zijn. Op mijn vragen, hoe ze aan het geld kwamen om mij straks uit te betalen, liep hij vast. Hij probeerde wel een mooi antwoord te geven, dat dit kwam van de leden en van bedrijven.

Welke bedrijven, dit waren grote multinationals, bekende bankiers en investeerders. Ik vroeg aan hem, geef eens een voorbeeld van een bekende investeerder en hij noemde zonder blikken of blozen, de AMRO bank en de ING. Volgens hem niet de meest minste.

Op mijn vraag of hij dit mail wilde zetten, namens Future Net, maakte hem heel erg voorzichtig en hij wilde het gesprek beëindigen. Prima, was mijn antwoord, maar heb je bezwaar dat ik dit Skype gesprek op YouTube zet, werd hij heel boos. Hij vond dat zijn privacy in het geding was. Op mijn opmerking, je spreek toch namens Futurenet en je hebt toch niets te verbergen, zou hij het e.a. op papier zetten.

Tja als doorvraagt dan blijkt Futurnet niet zo’n wonderconcept te zijn. Mijn advies is blijf, daar ver vandaan en investeer hier niet in, ook wordt dit gepromoot door je beste vriend of aardige neef, nicht, tante, oom, zus of broer.

Refertes

 1. Is Futurenet wel betrouwbaar
 2. Ervaring met FutureNet
 3. futurenet ervaringen
 4. Nee dank je, ik wil niet makkelijk geld verdienen #Futurenet

Als je geïnteresseerd bent in geld verdienen op internet, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf onze website volgen.

Previous articleMulti-level marketing (MLM)
Next articleSnel geld verdienen? Leer hier vanuit huis online geld te verdienen

4 COMMENTS

 1. eerlijk? ik dacht net als jij maar ben toch begonnen ruim 3 maanden geleden en ik zie dit als de nieuwe toekomst van sociale media waarbij de inkomsten uit reclame gedeeld wordt met de shareholders ipv alleen in de zak van sociale media magnaten verdwijnt. Sowieso vind ik dat als je niet vol ergens bent ingestapt en het hebt uitgeprobeerd je niet zomaar kunt oordelen Vooroordelen zijn wijsheden der dwazen en ondertussen ben ik en de vrienden die zijn meegegaan met mij naar dit platform behoorlijk leuk geld aan het genereren en staan wij slechts aan het begin van een kentering in de maatschappij wat dat betreft dus misschien moet je niet te snel oordelen…Maar ik snap je ontkenning wel…het heeft mij 2 jaar gekost om te begrijpen dat mlm bedrijven dé weg naar een nieuwe eerlijker economie openen en gelukkig gaan langzamerhand meer ogen open.
  Tenslotte wonen wij nu in een land wat de banken uit failisement omhoog trekken en ziekenhuizen gewoon kapot laten gaan, Geld is blijkbaar belangrijker dan onze gezondheid! Geld is niet mijn reden geweest om in te stappen Geld doet mij nl niets vrijheid daarentegen is een groot goed maar als je weet hoeveel mensen er geholpen zijn met geld en wie je aan vrijheid kunt helpen met geld dan moet je misschien toch nog eens beter kijken naar futurenet.
  maar goed ieder zijn ding, respect dat de meeste mensen star bij facebook blijven hangen wetende dat daar niemand beter van wordt in de maatschappij behalve fb terwijl de maatschappij gebaat is bij bedrijven die aan winstdelling doen, veel mensen wereldwijd zijn gebaat bij het gebruik van Futurenet ook jij zonder dat je het weet
  vraag het de samenwerkende partijen als United Nations en IIMSAM en och zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.
  wees openminded en niet vast in gedachtes die niet juist zijn! MLM IS de business die de economie zal gaan veranderen en wordt door verstandige ( en belangrijke functies bekledende mensen) aangemerkt als het allerbeste businessmodel wat er is en de business van de 21e eeuw…je moet het alleen even willen bestuderen. Ik weet 1 ding zeker, het was vreselijk moeilijk voor de mensen die geloofden dat de aarde rond was, om hun punt over te brengen aan hen die overtuigd waren dat ie plat was….
  en daarom zingt men bijna halleluja voor hen die slagen in MLM het is nl onvoorstelbaar moeilijk om iets te laten zien waar iemand niet klaar voor is om het te zien…totdat…de massa het ziet en dan kopen we alles via MLM want dat is of je het nou wilt ontkennen of niet Hét beste meest eerlijke businessmodel wat de allermooiste projecten in de wereld bekostigd! zodat de rest van de corrupte wereld wat minder goed slaapt uit angst voor de overwining van MLM bedrijven!
  Maar dit is mijn mening…
  26 jaar ontkenning en toch om! en daar was een hele goed reden voor!
  Wil je alsnog meer weten Hoop ik dat je naar mij mailt want ik geloof dat als je werkelijk wilt kijken je zult zien dat je er erg blij van gaat worden en wij je allemaal met open armen zullen ontvangen, staande ovatie voor diegene die over zijn eigen vooroordeel kan stappen terug kan kijken om te zeggen shit, ik had het mis!

  een lieve groet
  Marion

  • A high-yield investment program (HYIP) is a type of Ponzi scheme, an investment scam that promises unsustainably high return on investment by paying previous investors with the money invested by new investors.

   Future net is een Ponzi Schema, vroeg of laat valt dit schema. Als je meedoet, dan verdien je in het begin geld, dit wordt betaald uit de inleg van nieuwe leden. Wees eerlijk 10x klikken per dag op een banner is toch geen bedrijfsconcept. Bij Planb4you moest je dit ook doen. Er zijn talloze Ponzi’s geweest in de afgelopen jaren en sommige hielden het enige tijd uit, maar klapten uit eindelijk. Het is een kwestie van tijd, voordat deze Ponzi ook klapt. Deze kerst haalt hij wel, maar de volgende kerst waarschijnlijk niet.

   10x klikken……….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here