Fx Trading Corporation ervaringen

0

Ik kreeg een vraag of Fx Trading Corporation wel veilig was. Als persoon heb je ook verantwoordelijkheden, je moet niets vertrouwen wat te mooi is om waar te zijn. ls je deze naam in Google invoert, kom je gelijk een waarschuwing tegen van de AFM. De Spaanse tegenhanger van de AFM waarschuwt tegen FX Trading Corporation.

De waarschuwing is vertaald als volgt

FX Trading Corporation is niet gemachtigd om de beleggingsdiensten te leveren die worden beschreven in artikel 140 van de Wet op de effectenmarkten, waaronder beleggingsadvies, of om de ondersteunende diensten te leveren die zijn beschreven in de letters a), b), d), f) en g) van artikel 141 van de genoemde wet met betrekking tot de financiële instrumenten vermeld in artikel 2 van de genoemde wet, met inbegrip van, voor die doeleinden, transacties in vreemde valuta.

Spaanse Wetgeving

Dit gaat om Spaanse wetgeving. Deze waarschuwing, zoals ik lees, wil zeggen dat Spaanse AFM, aangeeft dat Fx Trading Corporation geen vergunning heeft om te handelen in Spanje.

De Nederlandse AFM meldt dit niet voor niets. Op Facebook wordt reclame gemaakt in diverse groepen voor Fx Trading Corporation. Uiteraard heb je hoge winsten, 400% winst is realiseerbaar in 200 dagen, volgens de promotor. Voor mij zijn zulke beloften te mooi om waar te zijn, dus het is niet waar.

Ik zou hierin geen geld investeren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here