Geld verdienen met enquêtes invullen: Slapend Rijk worden??

0
Geld verdienen met enquêtes invullen: Slapend Rijk worden??
Geld verdienen met enquêtes invullen: Slapend Rijk worden??

Risicoloos geld verdienen op internet? Het kan! Een steeds populairdere methode hiervoor is door deelname aan online enquêtes. Deze enquêtes, uitgevoerd door diverse bedrijven en organisaties, zijn bedoeld om meningen te verzamelen over producten, diensten of politieke keuzes. Op basis van deze feedback maken zij beslissingen over hun productaanbod, overheidsbeslissingen en meer. Hierdoor is het invullen van een enquête niet alleen nuttig voor de bedrijven, maar ook voor jou. Door je deelname kun je beloningen verdienen, variërend van geld tot cadeaubonnen van winkels zoals bol.com. Het belangrijkste? Deelname is volledig gratis. Wel is het cruciaal om serieus en eerlijk te zijn in je antwoorden, anders loop je het risico uitgesloten te worden van toekomstige enquêtes.

Beperkingen

Hoewel online enquêtes en het lezen van e-mails een manier kunnen zijn om wat extra geld te verdienen, is het belangrijk om ook de beperkingen en nadelen van deze methode te onderkennen. Helaas zien we dat het aanbod aan betrouwbare enquêteprogramma’s en -platforms steeds kleiner wordt. Sommige van deze programma’s blijken namelijk niet uit te betalen, wat uiteraard niet is wat je wilt als je tijd en moeite investeert in het invullen van enquêtes. Ook neemt het algemene aanbod aan enquêtes gestaag af, waardoor de mogelijkheden om geld te verdienen nog verder worden beperkt.

Ik ben geen voorstander van enquêtes

Persoonlijk ben ik geen voorstander van deze manier om geld te verdienen. Niet alleen vanwege bovengenoemde beperkingen, maar ook omdat het een aanzienlijke hoeveelheid tijd kan kosten om een substantieel bedrag bij elkaar te sparen. Deze tijd zou je ook kunnen besteden aan activiteiten die niet alleen financieel, maar ook persoonlijk meer opleveren. Denk aan het opdoen van nieuwe vaardigheden, het starten van een eigen bedrijf, het verdiepen in investeringsmogelijkheden of zelfs het genieten van vrije tijd met vrienden en familie. Het is essentieel om de waarde van je tijd te erkennen en deze optimaal te benutten.

Enkele populaire platforms

Hier zijn enkele van de meest populaire platforms voor online enquêtes:

  1. GlobalTestMarket – Een platform dat je de mogelijkheid geeft om wereldwijde marktonderzoek te beïnvloeden en daarvoor betaald te krijgen. Op Trustpilot zijn veel negatieve reacties over dit platform!
  2. MySurvey – Als onderdeel van marktonderzoeksbedrijf Lightspeed, geeft MySurvey deelnemers de kans om hun mening te geven en punten te verzamelen die ze kunnen inruilen voor verschillende beloningen.
  3. OpinieLand – Door enquêtes in te vullen over uiteenlopende onderwerpen, heb je de kans om bedrijven te helpen nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en tegelijkertijd geld te verdienen.
  4. Toluna – Een online gemeenschap waar jouw mening echt telt. Verdien beloningen door je mening te geven over producten en diensten.
  5. PanelClix – Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten van enquêtepanels en heeft een goede reputatie in de marktonderzoekswereld.
  6. Ipsos – Als wereldwijd marktonderzoeksbureau biedt Ipsos frisse inzichten in hedendaagse trends en onderwerpen.
  7. GfK Panel – Naast enquêtes biedt GfK ook andere soorten onderzoek aan, zoals het scannen van je boodschappen of het meten van je internetgebruik.
  8. SAMSAM – Hier kun je jouw mening delen om organisaties en de overheid te helpen zichzelf te verbeteren.
  9. Vava lifestyle-onderzoek – Hier wordt de levensstijl van Nederlandse huishoudens in kaart gebracht en maak je kans op het winnen van één jaar gratis boodschappen.
  10. MOBROG – Verzorgd door het Duitse marktonderzoeksinstituut SPLENDID RESEARCH, voeren ze wereldwijde enquêtes uit via het internet en hun app.

Met de bovengenoemde platforms kun je mogelijk beginnen met het verdienen van geld of beloningen door simpelweg je mening te geven. Denk eraan om eerlijk en serieus te zijn bij het invullen van de enquêtes, en je zal zien hoe gemakkelijk het is om online geld te verdienen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here