Geldmachines bestaan nog steeds niet!

0

Woman Holding MoneyIk had hier eerder een artikel over geschreven (Moneymachines). Echter een internetmarketeer heeft wederom een geheime methode uitgevonden, waarmee je bakken met geld, geheel op de automatische piloot kunt verdienen. Je hoeft enkel €47  over te maken, tenslotte hij heeft hoge kosten voor zijn servers, waar top it’ers deze in bedrijf houden en maar van onzinnige ongeloofwaardige verhalen.

Na de uitvinding heeft de deze internetmarketeer zijn geheime vinding via PayPro aangeboden aan een aantal top internet marketing Goeroes die deze vinding als zijnde waarheid aanbieden via hun mailinglijst.

Met slogans als “ik mag je”, “je hoeft nooit te werken”, “geheime methode” en “€65000 minimaal per maand.” De geheime methode die aangeboden wordt is een copy van een Moneymachine van uit de States.

Als je in je marketing verhaal leugens en onwaarheden verteld dan vertel je klinkklare leugens. Het verkopen van leugens is geen marketing, maar pure oplichting. Als je zo’n mail hebt ontvangen, heb je voor 99,9999% waarschijnlijkheid te maken met een oplichter. Als het te mooi is om waar te zijn, is het niet waar.

Dit verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd!!

 

 

Previous articleTwitter groeit minder snel dan verwacht
Next articleOnbeperkt .BE domeinnamen registreren voor maar 0,99 euro! (t/m 30 september)