Goedkope domeinnamen

0

 

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik mijn domeinnamen laat registeren. Mijn antwoord is altijd zo goedkoop mogelijk. De kosten om een domein te registeren variëren van € 0,80 tot ruim € 100 voor het eerste jaar. Daarna zijn de prijzen € 8,50 tot € 100 voor verlening.

Maar er zitten ook addertjes onder het gras, een voorbeeld voor € 1,00 kun je een domein registeren, maar als de DNS wil wijzigen moet je hiervoor € 1,50 per jaar betalen of je moet een duur hosting abonnement nemen dat je € 120 per jaar kost.

Als je een domein wil registeren moet je onderzoeken of de DNS zonder kosten te wijzigen is, anders ben je alsnog duur uit.

Momenteel is er een aanbieding om voor $ 0,99 (in € 0,80) een domeinnaam te registeren met de extension *.info of *.com. Je vind deze bij 1&1 hosting. Na een jaar betaal je $ 9,99 oftewel € 8,00. Bij 1&1 hosting kun je de DNS aanpassen.

Bij hostnet betaal je € 2,49 (incl BTW) voor een domeinnaam met de extension *.nl. Na een jaar wordt dit bedrag € 10,00. Bij hostnet kun je ook de DNS aanpassen.

Hostnet is een betrouwbare partner voor voordelige domeinnaamregistratie.

Previous articleDomain Name System (DNS)
Next articlePassief inkomen genereren