Gratis geld verdienen op internet met een spaarprogramma

0

Een van de vragen die afgelopen keer kreeg, kun je gratis geld verdienen op internet met een spaarprogramma. En met gratis bedoelde schrijver dat hij niet hoef te te kopen om geld te verdienen.

 Geld verdienen op het internet, de meeste beschouwen het als een fabeltje, maar dat is zeker niet zo. Je kan echt  geld verdienen door reclame e-mails te lezen en websites te bezoeken. Hoeveel je kan verdienen is afhankelijk van wat jou activiteiten zijn. Lees je enkel maar mail, dan zijn jou verdiensten beperkt tot hooguit 300 euro per jaar. Besef dan ook dat je hier voor zo’n 30.000 emails moet lezen.

Als je een website bezoekt zijn je verdiensten iets hoger. Als je deelneemt aan invullen van enquêtes kun je € 1,00 verdienen. Als je leden aanbrengt krijg je soms € 2,00 per aangemeld lid en je verdiend 10% van wat het aangebrachte lid verdiend. Hoe meer leden jij aanbrengt des te meer je verdient. zo’n programma is ook geschikt als affiliate.

Voordeel van betaalde mails, het is veilig, betrouwbaar en voor iedereen geschikt. Meld je aan bij een spaarprogramma en zij sturen je reclame e-mails.  Als je genoeg geld bij elkaar hebt gespaard dan kan je dat bedrag op je rekening gestort krijgen

Geld sparen door e-mails te lezen, websites te bezoeken en het invullen van enquêtes.

Het is volledig veilig en betrouwbaar en je kan er ook echt een leuke bijverdienste mee opbouwen.

  1. U verdient geld met:
  2. het bezoeken van websites
  3.  het invullen van enquêtes
  4.  het lezen van e-mails
  5. het aanbrengen van nieuwe leden (referrals)

Voor spaarprogramma’s zie: https://verdiengeldopinternet.nl/affiliates/spaarprogrammas/i

Previous articlePassief inkomen genereren
Next articleSpam post (3) Internet Geheimen