Handige tips om extra geld te verdienen

0
Handige tips om extra geld te verdienen
Handige tips om extra geld te verdienen

Met Affiliate Marketing verdien ik online mijn boterham. Als je om welke redenen dan ook, niet met Affiliate Marketing wil gaan ondernemen, zijn er eenvoudige manieren om geld te verdienen op internet. De manieren waarmee je geld kunt verliezen, zoals casino spelen, het belegen op de beurs laat ik buiten beschouwing. De tips die ik je gaat geven zijn op korte termijn realiseerbaar en kosten je niets.

Geld verdienen met enquêtes invullen

Met invullen van enquêtes kun je een aardig zakcentje bijverdienen. Je krijgt maandelijks een online vragenlijst, deze moet je invullen en je krijgt hiervoor een beloning. Sommige enquêtes leveren een bedrag op van €6,95. Als je consequent deelneemt dan kun je op jaarbasis zo’n €750 verdienen.

Emails lezen

Met emails lezen kun je op een eenvoudige manier geld verdienen op internet. Je schrijft je in voor een Emailprogramma, hierbij krijg je een welkom bonus van €1,50 en voor elke mail die je leest krijg je een paar centen. Als je deelneemt aan een actie, dan kun krijg je meer geld uitgekeerd. Als je, vrienden of bekenden lid maakt, krijg je €1,50 en vaak 10% van hun verdiensten. Je kan zelfs je vrienden van Facebook of Twitter uitnodigen.
Op jaarbasis kun je hiermee €25 verdienen.

Fiverr

Fiverr is een online marktplaats (In Engelse taal) waar freelancers hun diensten wereldwijd kunnen aanbieden. Als je een (online)vaardigheid hebt, kun je deze hier in geld om zetten. Als goed ben in het schrijven van teksten voor een blog, kun je deze aanbieden. Als je goed bent in fitness kun je een fitness schema op maat aanbieden. Er is veel mogelijk, maar je moet de kansen zien en kunnen waarmaken. Het is op basis van no cure no pay.

Ebay en Marktplaats

Middels Ebay en marktplaats kun je producten aanbieden ter verkoop, dit kan een zolder verkoop zijn of je oude auto. Maar ook kun je producten via dropshipping worden aangeboden. Je kan hier AliExpress voor gebruiken. Hoe werkt je biedt producten aan van AliExpress aan op marktplaats, met een winstmarge van bijvoorbeeld 20%, de betaling is via PayPal.

Na de betaling, bestel jij het product in China en geeft bij de afleveradres, het adres van de koper. Je moet de koper wel informeren dat de levertijd, tussen de 14 en 30 dagen zit. Wat je als product kunt nemen, zijn de producten die ja vaak ziet in advertenties op Facebook. Zoek het artikel op AliExpress en biedt deze aan op Ebay of Marktplaats

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here