Het aantal unieke bezoekers begint te stijgen

0

Mijn website verdiengeldopinternet.info is nu 2 maanden live en het aantal bezoekers begint te stijgen. De pagerank is nog steeds 0. Het zal waarschijnlijk nog enige tijd duren voordat deze hoger wordt en de website beter wordt gevonden op het internet. Je moet soms geduld hebben.

Je kan een website in een dag bouwen, maar er voor zorgen dat deze bekend gaat worden op internet zal enige tijd duren. Ik wil het proces niet versnellen, ik wil alles rustig opbouwen. Ik krijg regelmatig aanbiedingen van bedrijven, om deze website hoger geplaatst te krijgen op google. Ik ga hier niet op in. Mijn ervaring is dat eerlijkheid het langst duurt. Ik kan er wel geld aanbesteden, echter het succes is altijd van korte duur.

Ik ben nu de websites aan het bouwen, voor de domeinen die ik vorige week heb aangeschaft, kosten waren ruim 7 euro. Voor hosting gebruik ik de vrije ruimte die ik heb op andere servers. Van een aantal websites heb ik de domeinnaam niet verlengd, deze website waren geen succes. Het is verspilling van het geinvesteerde geld, als deze website niets opbrengen. Daarnaast heb ik een hosting account gesloten en de websites die er op werden gehost ondergebracht, bij bestaande hosting accounts. Dit levert mij een beparing op van 300 euro per jaar. Ik heb nu 107 websites in mijn bezit.

Er zijn 23 websites die 80% van de opbrengsten binnen brengen. Deze 23 website heb ik verdeeld over verschillende hosting bedrijven om het risico te verdelen. Hiermee bedoel ik dat er storingen kunnen optreden, dat websites gehacked kunnen worden. Als alles op een server staat loop ik veel risico. Ik verdeel dit risico, om inkomsten derving te voorkomen. Het gebeurt weleens dat een server in storing valt. Dit merk in de daling van je inkomsten.

Momenteel heeft deze website mij nog geen inkomsten opgeleverd. Dit is niet erg, dit is normaal als je website aan het opbouwen bent. Uit de statistische gegevens blijkt dat het aantal bezoekers toeneemt. Ik zit nog niet aan de 500 bezoekers per dag, wat ik mijzelf heb gesteld als doel. Als je zorgt voor een kwalitatief goed website, met de juiste structuur en conform de richtlijnen van google, wordt je gevonden op het internet.

Deze website kost mijn nu veel tijd en energie, maar levert mij ook weer de nodige kennis op van internet, wat voor mij een win/win gevolg heeft.

Previous articleRijk worden via internet (1)
Next articleEr is iemand gek geworden