Het belang van WordPress updates

0

wp51WordPressis een vrij beschikbaar CMS systeem. Dit CMS draagt er zorg voor dat je op een eenvoudige manier een website online kunt zetten. Als een website online staat heeft deze onderhoud nodig. Er worden veel WordPress website gehackt doordat de laatste updates niet zijn doorgevoerd. Als er een beveiligingslek is geconstateerd volgt er snel een update om dit op te heffen. In de afgelopen maanden zijn er diverse beveiligingsupdate geweest. Dit betekend voor een internetondernemer dat hij zo snel mogelijk de updates moet doorvoeren. Als je veel websites in beheer hebt, zullen er altijd een aantal worden gehackt, dit is helaas een feit. Wat kan je er tegen doen, een duur beveiligingsprogramma zoals site Lock installeren? Als je meer als 100 website in je bezit hebt, zit hier een prijskaartje aan vast van zo’n $ 1500.

Door de hoogte van dit bedrag zijn sommige websites niet meer rendabel. Om de kosten te drukken moet je slim met bepaalde middelen omgaan, dit betekend dat je altijd een back-up moet maken. Van de beste website maak je uiteraard vaker een back-up.

WordPress heeft ook een aantal plug-ins die het hacken van je website in een aantal gevallen kan verhinderen of vertragen, zoals Wordfence Security. (Wordfence Security is a free enterprise class security plugin that includes a firewall, anti-virus scanning, malicious URL scanning and live traffic including crawlers. Wordfence is the only WordPress security plugin that can verify and repair your core, theme and plugin files, even if you don’t have backups. Wordfence is now Multi-Site compatible.)

De belangrijkste beveiliging blijft nog altijd een (full) backup van je website. U bent gewaarschuwd.

Previous articleVraag: Wat is de waarde van de Alexa pagerank
Next articleTwitter vervolg