Het Futurenet virus

0
Het futurenet zombie virus woekert nog voort op het internet. Je ziet bijna alleen positieve verhalen en rond de kerst, nieuwjaar en verjaardagen wordt de verspreiding van dit virus steeds groter.

Het futurenet zombie virus woekert nog voort op het internet. Je ziet bijna alleen positieve verhalen en rond de kerst, nieuwjaar en verjaardagen wordt de verspreiding van dit virus steeds groter. Door berichten op Facebook wordt de verspreiding ook steeds groter. Mensen komen op bezoek bij elkaar, er wordt gesproken over hoe duur het leven is en hoe slecht het huidige politieke klimaat voor de loonontwikkeling.

Plots weet een vriend, neef, nicht of bekende een manier om snel en volgens hem legaal geld te verdienen. Hij laat de screenshots zien en de bijschrijvingen zien van zijn deelname aan futurenet adpro waarmee hij geld genereert en hierdoor in staat is veel leuke dingen te doen. Op Facebook zie je dat mensen, leuke dingen doen en ze betalen dit door het passieve inkomen vanuit fururenet. Je hoeft enkel maar 10x te klikken per dag en dit is het.

Is het legaal?

Vraag aan de neef, is dit wel helemaal legaal? Antwoord, Ja, kijk maar op Google en je ziet alleen maar positieve commentaren en ik krijg toch uitbetaald. Vervolgens krijg je te horen waarom het allemaal zo goed is, je hoeft niets te doen, het is passief inkomen. De meeste mensen weten niet dat Futernet een Ponzi is. Kijk eens naar het onderstaande YouTube film, hierin wordt uitgelegd in Jip en Janneke taal dat het een vorm van oplichting is.

Momenteel loopt de Ponzi nog gewoon door en er wordt nog steeds uitbetaald en op en als er geen voldoende geld, meer is om uit te betalen, dan klapt de Ponzi. De bovenste laag heeft geld en de onderste laag zijn de verliezers.

De term Ponzifraude

Even voor de duidelijkheid een Ponzi is een frauduleuze methode om mensen op te lichten door een investering aan te bieden waarbij de uitbetaalde gelden (deels) worden gefinancierd uit de inleg van nieuwe leden. Het voorspelde rendement hierbij is hoog en er is volgens de aanbieder geen enkel risico. De term ponzifraude is afkomstig van de Amerikaan van Italiaanse afkomst Charles Ponzi.

Ik adviseer je om hieraan niet deel te nemen, hoe aardig deze neef, broer of zus ook is.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here