Het is een uitdaging om een website hoger in Google te krijgen als de concurrentie hoog is

0

Momenteel ben ik bezig deze website verder uit te bouwen, het kost mij meer tijd dan ik eigenlijk voor ogen had gepland. Ik zie het nog steeds als een hobby, ik vind het een uitdaging om op een normale manier een ranking te krijgen in google en hiermee een aardig aantal bezoekers te verkrijgen. Het aantal bezoekers is nog steeds groeiende, net als het aantal zoek termen waarmee men op deze website terecht komt. Voor deze niche waarin ik probeer een voet aan de grond te krijgen is de concurrentie hoog. Concurrentie is normaal onder internet marketeers, het is geen geen exacte wetenschap er zijn nog weinig opleidingen om de kennis op te doen. Voor de bestaande internet marketeers is het try and error. Dus gewoon dingen uitproberen, mits je maar blijft binnen de grenzen van de wet. Ook is het handig om je te houden aan de richtlijnen van google, de belangrijkse zoekmachine. Als je dit niet doet, wordt je niet gevonden. Gevonden worden dit is wat geld op internet.

Momenteel heb ik voor een volgend project drie domeinnamen geregistreerd, tegen de kosten van € 7,50, deze kan ik plaatsen op de ruimte die ik nog over heb op mijn hosting accounts. Volgende week ga ik hiermee beginnen, stap voor stap. Deze website zal van mij ook de nodige tijd kosten.

Het is nog steeds een hobby en ik vind het nog steeds leuk. Als het niet meer leuk is, dan moet je gewoon stoppen.

Previous articlePassief inkomen
Next articleVerbeteringen aan de website