Het Miljonairsmodel van Casper Camps

0

Als je een volger bent van mijn website, zul je bemerkt hebben dat ik het niet heb op programma’s waarin veel belooft wordt, maar uit eindelijk geen resultaat voor de inschrijver zal leveren. Ik heb weer diverse mails ontvangen. Als iemand mij ongevraagd mail stuurt zal ik commentaar leveren op de inhoud.

Van ene Casper Camps ontvang ik mail over een masterclass, tenslotte kom ik voor op de “VIP”lijst en op grond daarvan krijg ik een masterclass aangeboden van ter waarde van € 495.

Onderwerp is : Tijdens deze Masterclass zal een goede vriend Casper Camps me laten zien wat hij doet om €500.000,- per jaar te verdienen via het Internet.

Even de nuancering, ik vind dat Casper Camps gebakken lucht verkoopt/, dit doet hij blijkbaar goed om er steeds meer websites komen met het zgn miljonairs model. Hierover ontvangt Casper Camps provisie. Voor mij is dit een soort verkapte MLM constructie. In Nederland zijn sommige MLM vormen verboden.

Op websites lees je, dat Casper Camps de beste Nederlandse internet marketing man is. Waarschijnlijk is dit waar, omdat hij weer een producten weet te verkopen via internet. Een groot aantal mensen gelooft in zijn marketing verhaal en verkoopt of koopt de gebakken lucht.

Ik ken die hele Casper Camps niet, maar toch kom ik voor op zijn `Vip` lijst. Ik kan kan mijn inschrijven op een gereduceerde methode, hierna starten mijn kansen om snel 300 euro per uur te verdienen.

Als het te mooi is om waar te zijn, is het niet waar.

Wat je altijd moet doen is op internet forums kijken wat over desbetreffende man is geschreven.

http://www.internetmarketingplein.nl/internet-marketing-forum/13_9_1.html

http://www.dutchcowboys.nl/weblog/11514

http://www.debeurs.nl/forum/1280773/Waarom-we-telkens-weer-belazerd-worden/onderwerp.html?p=1

http://internetgids.blogspot.nl/2009/09/review-slimverdienencom.html

http://www.iex.nl/Forum/Topic/1280773/3/Waarom-we-telkens-weer-belazerd-worden.aspx

http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=13967

http://www.tv-visie.be/inhoud/belgie/koppen-supersnel-rijk-worden-online_40172/

http://archive-nl.com/nl/t/trosradar.nl/2012-10-13_420910_43/TROS_Radar_raquo_Toon_onderwerp_Miljonairsmodel_nl_een_nieuwe_kettingbriefvorm/

http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=29&t=122494

(Een kanttekening bij de reacties op een forum, dat het soms niet is beargumenteert en soms kwetsende taal bevat. Iedereen mag commentaar hebben op een forum, daarvoor is een forum ook bedoelt. Wat op een forum staat is de mening van een aantal mensen.)

Citaat Koppen’: supersnel rijk worden online? (woensdag 27 oktober 2010)

Te zien aan de massa’s websites op het internet is snel geld verdienen een industrie op zich. Vele van die sites verkopen voornamelijk cursussen of video’s die je zullen aanleren hoe je supersnel geld kan verdienen online. ‘Koppen’-reporter Gitte Van Hoyweghen neemt de proef op de som en bekijkt samen met beursspecialist Paul D’Hoore en met de cel internetbewaking van de FOD Economie of snel online rijk worden meer is dan puur bedrog.

Online komen we ook in contact met Casper Camps, die via allerlei filmpjes grote opbrengsten belooft. Onze reporter sprak met hem in Antwerpen. ‘Een opbrengst tot 20.000 euro per maand is mogelijk. Belangrijk is wel: is actie ondernemen én mijn startpakket van 2000 euro kopen.’ ‘Iemand die beweert dat je via internet heel rijk kan worden houdt dat meestal voor zichzelf, vaak zijn dit soort cursussen een fabeltje,’ concludeert Peter Vanherck van de FOD Economie.

bron http://www.tv-visie.be/inhoud/belgie/koppen-supersnel-rijk-worden-online_40172/

Als iemand zich inschrijft of een snel rijk programma is het zijn of haar keus! Dat ik dit zeer onderstandig vindt, is mijn persoonlijke mening. Echter iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden en acties.  

Previous articleAffiliates voor erotische websites
Next articleIs het Miljonairsmodel van Casper Camps oplichting ?