Is het mogelijk om online geld te verdienen op internet?

0
Is het mogelijk om online geld te verdienen?
Is het mogelijk om online geld te verdienen?

Dit is een vraag die ik veel krijg toegestuurd. Ik moet deze vraag met een volmondig ja beantwoorden, maar ik moet de volgende kanttekening hierbij plaatsen, dat niet iedereen veel geld gaat verdienen op het internet.

Spaarprogramma

Als je deel neemt aan een spaarprogramma, dan kun je een paar cent per dag verdienen. Je leest dan reclames en als je een enquête invult, dan verdien je een paar cent meer. Als je mensen lid maakt van het spaarprogramma zoals Euroclix, dan verdien je €1,95 per lid. Als je dit gebruikt als affiliate programma, kun je hiermee aardig wat verdienen. Edoch de meesten zal dit niet lukken.

Waarom gaat dit niet lukken?

Waar dit lukt is dat mensen, niet de juiste inzicht en vaardigheden, kennis, leervermogen en analytische vermogen bezitten. Wat mensen ook vergeten dat het veel tijd kost om een online onderneming te ontwikkelen. Je moet onderzoek doen, artikelen schrijven, een website ontwerpen en je moet rekening houden met de concurrentie.

Kennis hebben is niet voldoen, je moet ook vaardigheden hebben of deze kunnen ontwikkelen. Een voorbeeld van een vaardigheid is een niche onderzoeken en hierop je eigen marketingplan schrijven hoe je het e.a. gaat promoten. Een website maken kan iedereen, maar deze promoten is ook een vaardigheid.

Als een website eenmaal staat dan ga ik passief geld verdienen is een opmerking die ik veel op forums en zgn. MMO (Make Money Online) websites tegen kom. Je moet je inschrijven en snel beslissen, want ze kunnen nog maar 3 deelnemers laten deelnemen.

Make Money Online websites

Deze websites komen en gaan. Deze websites bestaan hooguit een jaar en verdwijnen weer snel op niet verklaarbare wijze. De reden is waarschijnlijk dat het niet meer verkoopt en dat er veel boze klanten zijn.

Advies om geld te verdienen op internet

Mijn advies is, ga op onderzoek uit. Onderzoek eerst welke mogelijkheden er zijn. Als je besluit om het online ondernemerschap proberen, begin dan met affiliate marketing, het promoten van producten via jou website. Met affiliate marketing zet je reclame op jou website.

Er zijn tal van van vormen van affiliate marketing, dit is ook mogelijk via adsense en YouTube. Onderzoek welke kennis je nodig hebt, als je reclame gaat maken is het handig dat je hier kennis van hebt. Volg bijvoorbeeld een NIMA A opleiding.

Previous articleGlobal Alliance Capital
Next articleVraag is mwlife.com betrouwbaar of is dit oplichting ?