Hoe deze website pagerank 3 heeft gekregen en hebben al mijn websites een hoge pagerank?

0

Deze vraag moet ik splitsen in twee vragen:

1. Hoe deze website pagerank 3 heeft gekregen

Ik ben gegaan voor de inhoud, ik heb geen aandacht gegeven aan backlinks. Echter pagerank 3 wil nog niet zeggen dat je boven aan de zoekmachine resultaten staat. Het is voor mij een indicatie dat ik goed bezig ben.

2. Hebben al mijn websites een hoge pagerank?

Nee, sommige websites komen niet verder dan een pagerank 2. Dit zijn websites met een paar pagina’s. Google geeft in zijn waardering niet meer. Van websites waar ik veel aandacht besteed aan de inhoud is de score veel hoger.

N.a.v een ingezonden vraag. http://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleWat mijn ervaringen zijn met de “social media geldtrein” ?
Next articleIk zeer gericht ben op affiliate marketing en waarom?