Hoe gaat het met mijn verdiensten met deze website?

0

Ik schenk nog niet veel aandacht aan de verdiensten van deze website. De reden hier voor is dat ik mij richt op het opbouwen van een goede website, met een goede inhoud. Ik vind als ik mij ga richten op het enkel het verdienen, het bouwen van een goede website kost nu eenmaal tijd. Ik heb al wat geld verdient met een aantal spaarprogramma’s en een aantal registraties van domeinnamen. Deze verdiensten staan niet in verhouding met de tijd die ik hierin steek. Als ik naar de statistieken kijk, wordt de website steeds drukker bezocht.

N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleMoet ik belasting aangifte doen voor het geld dat ik verdien met internet?
Next articleHoe maak ik het best een website?