Hoe ik weet dat bepaalde “verdien modellen” niet goed zijn?

0

Dit is een strikvraag, voordat ik mij inschrijf in een model of bij een afflilatie wel ik weten of dit echt werkt of het conform de wetgeving is. Ik wil niets strafbaars doen. V.w.b. het miljonairsmodel van Casper Camps is het duidelijk (voor mij) dat het kenmerken heeft van een MLM/piramide model, alleen het wordt niet zo genoemd door de personen achter dit model.

Als ik moet betalen voor dit maar begonnen ben en vervolgens ben ik veel geld kwijt om er aan deel te blijven nemen is dit niet goed.

Ik mis nog een belangrijk detail, de algemene voorwaarden, waarin een soort risico’s dienen te worden benoemd, zoals de verdiensten van het model.

Ik vertrouw dit niet, dus ik ga hier geen geld in investeren. Mijn advies is om hierin niets in te investeren.

N.a.v. een ingezonden vraag https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

Previous articleWaarom ik zo negatief sta tegenover het miljonairsmodel, van Casper Camps
Next articleMoet je inkomsten opgeven aan de belastingdienst