Hoe kun je op een eenvoudige manier geld verdienen op internet

0
Office staff analyze marketing data on the office desk.
Mensen willen erg graag geld verdienen op internet

Dit is vaak het onder van e-mails die naar ons worden verzonden. Mensen willen erg graag geld verdienen op internet, want dan kan je vanaf huis werken of liever nog vanuit een zonnig vakantie gebied.

Even een paar minuten inloggen op internet en je hoeft deze dag niets meer te doen. Het is een droom van vele mensen en ook mijn droom. In al die jaren dat ik actief ben op internet, is niets voor niets gekomen.

Als ik een paar weken minder actief was, daalde mijn inkomsten. Ook heb ik te maken met concurrenten, die steeds beter worden. Ik zie dat de kennis en de kwaliteit van websites en promoties toenemen.

Wij schrijven alleen over manieren,  met een minimaal investeringsrisico.

Ga als freelancer web teksten schrijven

Als je goed bent in het schrijven van teksten, kun jezelf aanbieden als schrijver voor blogs en websites. De betaling varieert van €15 tot €4 voor een artikel van 800 woorden of een link naar je eigen website. Voor een kwalitatief goed artikel ben je, gemiddeld zo’n 2 tot 4 uur bezig. Voor elk artikel dat je schrijft moet je onderzoek doen. Vaak moet je hiervoor ook rechtenvrij beeldmateriaal aanleveren.

Uiteraard zitten hier competenties aan verbonden, je moet kunnen schrijven zonder taal en stijlfouten. De tekst moet natuurlijk aantrekkelijk zijn voor de lezers en niet te vergeten de zoekmachines. En de tekst moet origineel zijn en niet geleend.

Ga geld verdienen met Affiliate Marketing via je website

De eenvoudigste manier om geld te verdienen is via Affiliate Marketing als je in het bezit van een website. Voorwaarde hiervoor is dat je een website hebt, waar veel bezoekers komen. Als je geen website hebt, kun je er zelf één maken. De kosten voor een website, zijn ongeveer €45 per jaar (Hosting + domeinnaam). Je kunt hier websites aan toevoegen, dit kost je + €9 extra per jaar.

Op je website plaats je advertenties en als mensen iets kopen of op een advertentie klikken, ontvang jij hiervoor geld.

 Ga via dropshipping producten verkopen via eBay of marktplaats

Via Ebay kun je heel makkelijk artikelen verkopen. Hoe werkt dit, via eBay biedt je producten aan van derden. Zodra je deze verkocht hebt, bestel jij dit product, met als afleveradres het adres van de koper. Het artikel gaat hier rechtstreeks heen, zonder dat jij het ziet. Dropshipping is een eenvoudige manier om geld te verdienen op internet.

Voorwaarde is wel dat je de zaken goed organiseert, hiermee bedoel ik dat je het gehele proces beheert en bewaakt. Als je niet kan leveren heb je een probleem.

Tijdens het laatste kwartaal verdien veel geld met dropshipping.

Start een emaillist en ga producten middels Affiliate Marketing promoten

Met een emaillist kun je promotiemail sturen naar mensen die zich hebben ingeschreven op jouw emaillijst. Je kunt hierdoor regelmatig producten promoten. Uiteraard moet jezelf aan de wetgeving houden.

Je verzamelt email van mensen, die zich inschrijven, op de mailinglist op jou website. Om winst te behalen van een maillijst moet je minimaal 10000 e-mailadressen hebben.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here