Hoe maak ik het best een website?

0

Ik kan meteen hier twee antwoorden opgeven, ten eerste zo goedkoop mogelijk en ten tweede ik zou deze website bouwen met WordPress. Ik ga er simpelweg van uit je een website gaat bouwen om als affiliate geld mee te verdienen. Voor € 5,65 heb je voor het eerste jaar al een website. (De volgende jaren zijn de kosten € 13,30).

Waarom zo goedkoop mogelijk, omdat je als ondernemer of freelancer graag winst wil maken, als een domain of de hosting kosten te hoog zijn, is het niet rendabel om een website te bouwen. Voor € 5,65 kan ik een jaar lang leren, hoe alles werkt.

Ik gebruik voor mijn websites meestal WordPress. Waarom om dat dit meestal eenvoudig is te installeren en er zijn genoeg gratis plugins te downloaden en te installeren. Wat doet een plugin, met een plugin kun je bijvoorbeeld een bannerrotor installeren of statistieken voor een website of een lay-out voor een website.

WordPress is geschreven in PHP en maakt gebruik van SQL. Als je een hosting bedrijf je websites laat hosten kijk dan naar of dit bedrijf ook vooraf geinstalleerde scripts aanbied, zoals WordPress. Met een paar klikken kun je dan WordPress installeren. WordPress is gratis! Nadat WordPress is geinstalleerd moet je deze gaan aanpassen aan je wensen. Het plaatsen van content is eenvoudig. WordPress maakt automatisch interne links aan. Als je HTML grbuikt, is dit zeer arbeidsintenstief. Toen ik met internet begon schreef ik mijn websites in HTML, bij elke wijziging was ik enige tijd bezig om het e.a. te veranderen. HTML is zeer bewerkelijk. WordPress heeft als groot voordeel dat je deze kunt gebruiken als BLOG of als content management systeem voor een website.

Als je naar onderstaande afbeelding kijkt, zie je dat het installeren zeer gemakkelijk gaat, met een paar drukken op de knop. Na het installeren heb je een kale website, die je moet gaan voorzien van inhoud. Mooier kan ik het niet maken.

N.a.v een ingezonden vraag. https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/


Previous articleHoe gaat het met mijn verdiensten met deze website?
Next articleEen voorbeeld hoe je een affiliate website opbouwd?