Hoe maak je content als je een bepaalde markt niet goed kent of beheerst?

0

Als ik deze vraag lees ben je al verkeerd begonnen. Ik doe altijd onderzoek naar een onderwerp waar ik over wil gaan schrijven. Ik zoek dingen op via google of youtube of ik ga naar de biblotheek. (kost niets)

Je moet eerst onderzoek doen naar een onderwerp waarover je wil gaan schrijven. Door dit onderzoek krijg je kennis over de markt en je gaat dit beheersen. Zo de vraag te lezen ben je ongeduldig. Als ongeduldig bent is dit de grootste valkuil. Ik kan niet genoeg benadrukken dat je moet gaan onderzoeken of je verder in een onderwerp verdiepen voor dat je content kunt gaan maken.

Als je de markt niet beheerst is het schrijven van content zeer zinloos. Als je gaat verdiepen komt de kennis van de markt vanzelf en kan je meedoen om een gedeelte van deze markt te veroveren.

Zorg eerst dat je de kennis in huis hebt, En ja dit kost tijd, maar de investering in tijd kan een veel geld opleveren.

N.a.v een ingezonden vraag. http://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleOp welke startpagina’s ik mij heb aangemeld als zijnde linkbuilding?
Next articleTwitter bezoekers