Hoe te starten met geld verdienen op internet, zonder investering

6
Het is mogelijk om online geld te verdienen zonder dat je een inkomen hebt of geld om investeringen te kunnen doen.
Het is mogelijk om online geld te verdienen zonder dat je een inkomen hebt of geld om investeringen te kunnen doen.

Het is mogelijk om online geld te verdienen zonder dat je een inkomen hebt of geld om investeringen te kunnen doen. Veel mensen verkeren in zo’n situatie, ze willen graag geld bijverdienen, maar hebben geen voldoen inkomen, om dit te financieren. Tot de doelgroep behoren: Arbeidsongeschikten, scholieren, studenten, huisvrouwen en mensen die in de schuldsanering zitten. Ze moeten elk dubbeltje omdraaien, om maar rond te kunnen komen. Al het geld wat binnen komt, gaat op in het huishouden.

Enquêtes en emailspaarprogramma’s.

Wij kregen een vraag toegestuurd, van mensen die geen inkomen hebben om te kunnen starten met een website. Ik vertel natuurlijk niets nieuws als ik begin over enquêtes en emailspaarprogramma’s.

Wat ik iedereen adviseer, zonder voldoen inkomen om te beginnen met het invullen van enquêtes en het deelnemen aan een emailspaarprogramma. Het deelnemen kost niets en is gratis. Voor deze activiteiten heb je geen kennis nodig. Dus je kan zonder enige kennis hiermee starten.

Paypal account

De uitbetaling kan je laten doen op een bankrekening, maar het gevaar bestaat dat dit geld gelijk opgaat aan boodschappen. Wat ik persoonlijk zou doen, is mij laten uit betalen op een Paypal account.

Met Paypal kun je op internet betalingen doen en bijna elke internetbedrijf accepteert betalingen met een Paypal. En aan Paypal kun je ook een bankrekening koppelen. Al het geld wat je verdient met internet, kun je hier apart zetten.

Tijdens de periode dat je deelneemt aan enquêtes en emailspaarprogramma’s kun jezelf gaan verdiepen, hoe je geld wilt gaan verdienen op internet. Je verdient geen geld door je in te schrijven maar door om actief deel te nemen. Dit duurt een aantal maanden, voordat je voldoende geld hebt om uit te betalen. Je hebt totaal €12,50 nodig om te kunnen starten.

Hosting en domeinen

En als je deze  €12,50 bij elkaar hebt, kun je beginnen met websites. Ik ben in het verleden ook op deze wijze begonnen. Geld verdienen op internet, hoeft niets te kosten. En je hoeft niet te starten met dure hosting, je kunt later upgraden. Voor hosting adviseer ik versio of neostrada. Voor domeinen adviseer ik versio. Vaak zijn er aanbiedingen, waardoor je nog goedkoper kunt starten.

Als je eenmaal hosting en een domein hebt, kun je aan de slag, het programma om websites te kunnen maken, wordt er gratis bijgeleverd en je kun dit zonder problemen installeren. Als het niet lukt, kun je contact opnemen met de helpdesk en je wordt, op korte termijn geholpen.

Stappenplan

Als ik het samenvat, als een soort van stappenplan:

1. Paypal account aanmaken
2. Inschrijven enquêtes
3. Deelnemen aan enquêtes
4. Verdiepen hoe je geld wilt gaan verdienen met een website
5. Laten uitbetalen op je Paypal account of bankrekening
6. Marktonderzoek doen naar onderwerp
7. Onderwerp uitwerken, conform profielwerkstuk (HAVO/VWO)
8. Domein en hosting aanschaffen
9. WordPress installeren en “profielwerkstuk” plaatsen op website.
10. Aanmelden op google affiliate links toevoegen
11. Inhoud verder verdiepen en kijken waarop gezocht wordt
12. Regelmatig onderwerpen schrijven met een frequentie van 2 weken.

Starten met geld verdienen, zonder geld is echt mogelijk. Het is niet zo moeilijk. Voor de kennis kun je terecht op deze website en ik raad je aan om jezelf te verdiepen. Als je een website hebt, moet je gaan zorgen voor de inhoud en met affiliate marketing is het mogelijk om geld te verdienen.

Tot slot, je met er echt wat voor doen, om het mogelijk te maken. Het is geen passief werk.

Previous articleVraag: Bestaat passief inkomen ?
Next articleGeld verdienen op internet? alle onbetrouwbare methoden opgesomd!

6 COMMENTS

  1. Om een start kapitaal te komen met het invullen van enquêtes en het klikken van emails is slim, het betaald slecht, maar is voldoende om te kunnen starten. Dus is eigenlijk wel slim.

  2. Zonder investering kom je er ook. Belangrijker nog is, dat je zorgt dat je de kennis krijgt. Als je wil investeren, investeer dan eerst in kennis. Kennis is macht!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here