Hoe verdien je geld met je website?

0

Deze vraag heb ik al een aantal keer eerder gehad en inmiddels ook beantwoord. Als je mocht denken dat dit een domme vraag is, dan is dit niet het geval. Een domme vraag is een niet gesteld vraag. Op bijna alle vragen die ik toegestuurd krijg geef ik een antwoord.

Hoe verdien je geld met je website?

Affiliate marketing

Je hebt de mogelijkheid om geld te verdienen met je website door er reclame op te zetten. Bezoekers van jou website, hebben misschien interesse in de advertenties die staan op je website. Als ze daarop klikken kun je daarom geld verdienen. Sommige advertenties, zoals adsense betalen uit per click (klik) en anderen betalen uit als iemand iets heeft gekocht via deze advertenties.

Het verdienen van geld via advertenties noemen wij affiliate marketing. Ik hou mij vooral bezig met affiliate marketing. D.w.z. ik verdien geld door advertenties te plaatsen op mijn websites. ( Zie Affiliate marketing)

Webshop

Een andere mogelijkheid is het verkopen van artikelen via een webshop. Je koopt artikelen in en verkoopt deze met een winstopslag aan de bezoekers van je website.

Kanttekening

Je kan alleen geld verdienen als er bezoekers op je website komen en deze bezoekers ook iets aanklikken of willen kopen. Daarnaast moeten de inkomsten hoger zijn dan de kosten. Als alle kosten hoger zijn dan de inkomsten, verdien je niets met je website.

Je zult dan ook een overweging moeten maken of je er mee start. Een optie is zo goedkoop mogelijk beginnen te werken. Je start dan met affiliate marketing, tegen de zo goedkoopst mogelijke kosten. Voor bijvoorbeeld € 5,85 voor het eerste jaar kun je al starten als affiliate.

 N.a.v. een vraag van een bezoeker  https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleVraag: Ik mis verkeer van bezoekers, doordat ze op een 404 pagina terrecht komen, wat kan ik hier aan doen?
Next articleVraag: Over thuiswerk, om uit huis geld te verdienen door emails te behandelen a.d.v. een ebook of dit betrouwbaar is?