Hoeveel geld kun je per jaar verdienen met Euroclix?

0
Hoeveel geld kun je per jaar verdienen met Euroclix?
Hoeveel geld kun je per jaar verdienen met Euroclix?

Je verdiensten bij Euroclix zijn afhankelijk van het feit of je aankopen doet via Euroclix, of dat je via je blog vrienden of bezoekers lid maakt van Euroclix. Als je alleen maar e-mails leest en af en toe een vragenlijst invult, kun je ongeveer € 30 per jaar verdienen. Dit vereist wel een tijdsinvestering voor het lezen van mails en het invullen van de vragenlijsten.

Euroclix is één van de best betalende e-mailspaarprogramma’s die er bestaan. Zoals de vraagsteller in zijn brief al opmerkte, moet je je bij meerdere spaarprogramma’s aanmelden om € 200 te verdienen. Naast het aanmelden moet je ook tijd vrijmaken om de e-mails te lezen.

Het is echter belangrijk om verstandig om te gaan met dit spaarprogramma. Als je producten bestelt die je niet nodig hebt, kun je in financiële problemen komen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Een spaarprogramma zit qua marketing goed in elkaar en is gericht op verkoop.

Zelf gebruik ik Euroclix ook als affiliate programma, waarmee ik jaarlijks € 300 kan verdienen. Je krijgt bijvoorbeeld per lid € 1,95 uitbetaald en 10% van wat de leden verdienen met Euroclix. Dit maakt het voor mij een aantrekkelijk programma.

Aanbiedingen bij EuroClix