Hoeveel geld kun je verdienen met spaarprogramma?

0
Hoeveel geld kun je verdienen met spaarprogramma?
Hoeveel geld kun je verdienen met spaarprogramma?

Met een spaarprogramma kun je als deelnemer (lezer van e-mails) per programma tussen de € 12,50 en € 25,00 verdienen per jaar. Als je deelneemt aan 10 spaarprogramma’s kun je maximaal € 250,00 extra per jaar verdienen. Voor sommige spaarprogramma’s kun je deel nemen aan een onderzoek die relatief een hoge vergoeding geven. Maar om aan die € 250 te komen moet je veel emails lezen. De topprogramma’s betalen € 0,01 per gelezen mail. Uitbetalen is pas bij € 12,50 dus hiervoor moet je 1250 e-mails lezen. Stel dat je deelneemt aan 10 email programma’s lees je 12500 e-mails op jaar basis. Per dag komt dit neer op 35 e-mails.

De email programma’s bieden ook de mogelijkheid voor een affiliate programma wat per ingeschreven lid € 1,25 euro opbrengt en soms 10% van de verdienste van het aangebracht lid.

Op mijn websites maak ik voor deze emailprogramma’s reclame, regelmatige schrijven mensen zich in, wat voor mij inkomsten genereerd. Dit is ook mijn doelstelling als internetondernemer. Er is hier een win/win situatie, een spaarprogramma krijgt er een deelnemer bij en het levert mij een vorm van commissie op.

Hoeveel mensen zich inschrijven varieert per periode, tijdens de zomervakanties loopt het aanbod terug en terwijl rond de feestdagen in december het aantal inschrijvingen weer toeneemt.