Hoeveel onderhoudstijd een website kost?

0

Een website onderhouden kost altijd tijd. De programmatuur waar de website op draait, heeft regelmatig een update nodig, daarnaast krijg je soms vragen van bezoekers en moet je nieuws gaan verwerken op je website. Momenteel bezit ik 107 website en ik heb 80 uur per maand beschikbaar aan vrije tijd om deze te onderhouden.

Ik heb een verdeling gemaakt in risico en tijd. De websites die het meeste opbrengen krijgen de meeste aandacht. Ik heb ook een aantal forum’s, waarbij ik een moderator heb aangesteld om de website te onderhouden. De moderator moet ik ook betalen, want hij of zij besteedt ook hier veel tijd aan.

Deze website kost mij het meeste tijd, ik moet antwoord geven op vragen en ik moet zorgen dat er een kwalitatief goede inhoud is. De website begint mij al geld op te leveren, door de Knohow die hij opleverd.

Deze website kost mij 60 uur per maand.

N.a.v. een vraag van een bezoeker zie: https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-aan-verdiengeldopinternet-info-1/

Previous articleIs het verplicht om een waarschuwing te doen dat je cookies gebruikt op je website ?
Next articleWat ik doe met domeinen, die geen geld opbrengen?