Hoofdrol voor Hulk Hogan in nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial

0

Vandaag presenteert Centraal Beheer de nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial. Niemand minder dan krachtpatser Hulk Hogan speelt de hoofdrol als redder in nood. De nieuwe ‘Hulk’ commercial is de opvolger van de ‘Young D’ commercial, waarbij rapper Young D zijn gloednieuwe auto van de berg zag rollen. ‘Hulk’ is alweer de 60e editie binnen een fameuze reeks commercials die bekend staan om hun onverwachte en grappige einde.
De reclamespot is op een toepasselijke locatie opgenomen, namelijk Pier 60 van Clearwater Beach in Florida. In de ‘achtertuin’ van niemand minder dan Terry Gene Bollea, beter bekend als Hulk Hogan. De 63-jarige Amerikaanse acteur en worstelaar zette met ‘Hulkamania’ het World Wrestling Entertainment op de kaart en was te zien in zijn reality-serie ‘Hogan Knows Best’. Nu speelt hij een prominente rol in de nieuwe commercial van Centraal Beheer.

Gered door de Hulk

In deze commercial maken we kennis met Mark, Margreet en hun twee zoontjes tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Het gezin bezoekt één van de drukste pieren langs de kust. Daar ziet een straatdief kans om de tas van Margreet weg te grissen. De achtervolging is kansloos. Weg tas! Of toch niet? In de verte wordt de tasjesdief namelijk ingerekend door een indrukwekkende spierbundel. Eentje die maar al te graag even de show steelt.

Aanjager van productcampagnes

Peggy Spaapen, Manager Digital Marktcommunicatie bij Centraal Beheer: “In de verhaallijn van deze nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’- commercial komt Hulk Hogan perfect tot zijn recht. De commercial ‘Hulk’ is het vertrekpunt van onze grote productcampagnes dit jaar. Natuurlijk komt ook hierin de kenmerkende ‘Even Apeldoorn bellen’ knipoog terug. In de productcampagnes heeft het gezin van Mark en Margreet steeds de hoofdrol. We laten zien dat we oplossingen bieden waar onze klanten blij van worden. En dat we bij schade dag en nacht voor onze klanten klaarstaan.”
De commercial ‘Hulk’ verschijnt vanaf zaterdag 25 februari op televisie en is nu al te zien via https://www.youtube.com/watch?v=7xX4W6M4lzg.

Over Centraal Beheer

Centraal Beheer is één van de grootste verzekeraars van Nederland, vooral bekend van de campagne ‘Even Apeldoorn bellen’. Centraal Beheer biedt schadeverzekeringen, pensioen- en levenproducten en financiële diensten. Centraal Beheer is onderdeel van Achmea. Meer informatie is te vinden op www.centraalbeheer.nl.

Previous articleNieuwe website door gebruik van oud materiaal gekocht op Ebay
Next articleProductie van nieuwe websites