Ik ben altijd bezig met dingen aan het uitzoeken of aan het uitproberen

0

Inmiddels ben ik een aantal jaren actief bezit om geld te verdienen op internet. Het gaat nu zo goed, dat ik nu fulltime bezig ben om online geld te verdienen. Ik probeer steeds weer nieuwe dingen uit. Ik ben nu bezig om websites en producten te promoten via Facebook en instagram. En dit werkt erg goed moet ik zeggen. Ik heb ook een groot aantal email lijsten, doe ik ook gebruik om zaken te promoten.

Als ik weer opnieuw moest beginnen, dan hoef ik niet veel te investeren om online geld te verdienen. Wat je niet moet doen is zaken promoten, waar je spijt van krijgt. Hiermee bedoel ik, dat je tegen beter weten in, zaken promoot, die niet voldoen aan de wet en regelgeving in Nederland.

Deze week ben ik begonnen om deze website onderhoud te geven en weer te beginnen met het beantwoorden van vragen lezers. Deze vragen kun je toesturen naar: Vragen@verdiengeldopinternet.nl. Uiteraard behandel ik deze vragen, mits zij voldoen aan de  wet en regelgeving in Nederland.

Ik probeer ook mensen te stimuleren om zich te gaan ontwikkelen. Het volgen van een studie (aan een erkende onderwijsinstelling) kost altijd geld. Maar je kunt dit geld af trekken van de belasting. Het grote voordeel is dat je kennis verwerft die je kan gebruiken, voor het genereren van geld. Met kennis kun je eigen pad en werkwijze gaan ontwikkelen. Met kennis weet je of iets “te mooi is om waar te zijn” of dat het simpel weg “gebakken lucht is”.

Nieuwsbrief : Nieuwsbrief

 

Previous articlePas op met casino spellen
Next articleBestaat Bonofa cube7 nog steeds?