Ik twijfel of ik mij inschrijf voor internetgeheimen, waarom zou ik het doen of juist niet doen?

0

Deze vraag krijg ik in een email voorgelegd. De persoon had twijfels over het product dat werd aangeboden en het was volgens haar te mooi om waar te zijn. Maar het idee om een goed salaris te verdienen met internet beviel haar wel. Echter de twijfels bleven.
Mijn antwoord was als volgt:

Wat denk je zelf en wees eerlijk, € 250 per dag, met 100 simpele mini-sites € 7500 per maand binnen halen. Dat is inderdaad te mooi om waar te zijn. Er zijn enkele internet ondernemers die dit inkomen bereiken. Ik kan je verzekeren het is hard werken, maar is ook nog leuk om te doen. Maar het is niet reëel dat je zoveel geld per maand gaat verdienen. Maar de bedekker va n deze onzin verdient er goed aan.

In de tweede pagina staat pas de disclaimer,, na heel lang doorscrollen. Hij maakt je murw aan info, zodat je de disclaimer niet leest. Deze waarschuwing moet aan het begin staan van de pagina. Er staat in dat je hem vrijwaart van een aanklacht en dat je geen garantie het dat je hetzelfde gaat verdienen.

1. De genoemde omzet en verdiensten zijn allemaal echt en te verifiëren maar bieden geen garantie dat u de zelfde verdiensten en of inkomsten zult behalen, dit kan van verschillende factoren afhankelijk zijn. Onder andere uw eigen inzet.
2. U zal de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Kijk eens verder op:

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=96378
http://forum.fok.nl/topic/1782684

M.i. geeft niet de juiste informatie en wil enkel maar verdienen aan jou. Als antwoord op jou vraag ik zou het niet doen.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

Previous articleIs een project X van Casper Camps betrouwbaar en verlies je niet je geld?
Next articleBelasting 2013