Bij ondernemen geldt de regel dat 20% websites is 80% omzet

0
Bij ondernemen geldt de regel dat 20% websites is 80% omzet
Bij ondernemen geldt de regel dat 20% websites is 80% omzet

Deze “online geld verdienen blog” ben ik een aantal jaren (2011) geleden begonnen, om mijn kennis en mening te delen met het internetpubliek. Vanaf 2002 ben ik bezig om geld te verdienen op internet, ik heb veel geleerd vanaf het moment dat ik begonnen ben. Dit betekend ook dat ik veel fouten heb gemaakt en van fouten moet je leren! Als je geen fouten maakt, dan leer je niet veel.

80/20 regel

inmiddels heb ik zo’n 300 websites, waarvan er zo’n 60 stuks meer als 100 euro per maand opleveren. Hier gaat de 80/20 regel gewoon op. In de marketing geldt de regel dat 20% van je artikelen een omzet geven van 80% van het assortiment.

De sky is the limiet

Wat mij in 2011 opviel dat er talloze websites opdoken, die een verdienmodel aanboden, waarmee je maar 5 minuten per maand hoefde te werken, ik moest enkel maar de PC aan te zeten, met de muis te klikken en het grote verdienen kon beginnen. Ook werd ik plat gemaild of ik interesse had om deel te nemen aan een aantal schimmige ondernemingen, met enorme rendementen. Als je hierin je verdiept, dan blijkt, dat dit Ponzi’s te zijn.

De zgn vriend die mij dit mailde had mij nodig, voor een eventuele promotie via mijn websites en/of mijn emaillijsten. Als ik iets promoot dan moet het geen onzin zijn of mensen in de financiële problemen brengen. Wat je promoot moet voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Schrijven over geld verdienen op internet

In een opwelling ben ik begonnen aan deze blog. Met als doelstelling eerlijk te schrijven, vanuit mijn eigen ervaringen over dit onderwerp. Ik geef altijd, mijn onderbouwde analyse. Mijn schrijfwijze wordt beïnvloed, door mijn werk, inzicht, opleiding en ervaring.

Geld verdienen met een Low Budget

Door het aanbod aan onzin, die verscheen op internet, inspireerde mij te schrijven over de mogelijkheden om geld te verdienen zonder veel geld. Met ongeveer 100 euro kun je al beginnen met een website. Je bent er dan nog niet, want je deze website van content gaan voorzien. En door te experimenteren, leer je hoe je dit het beste moet doen. En ja, hier gaat tijd overheen en ja soms lukt het ook niet. Het kan ook zijn, dat er weinig interesse is in onderwerp.

Bijvoorbeeld sigarenbandjes, hier wordt weinig naar gezocht. Dus leermoment is dat je een onderwerp moet gaan zoeken waar wel veel vraag naar is. En andere leermomenten zijn, dat je geleerd heb, om met WordPress om te gaan en hoe je teksten moet schrijven. De website hoeft niet direct weg, want deze kost maar 10 euro per jaar. Maar het kost je wel tijd en moeite om deze te onderhouden

En afdoende leer je steeds meer en je gaat je verbreden met bijvoorbeeld het promoten van producten via e-mails.