In de zomer nemen de bezoekers altijd af, omdat iedereen buiten is

0

SunshineDe vakantie heeft inmiddels zijn einde bereikt, dit merk ik ook aan de bezoekers aantallen, die weer gestaag toenemen. Als de zon schijnt, dan wil iedereen naar buiten, met als gevolg, minder bezoekers en minder omzet. Dit is de trend, sinds dat ik mijn bezoekers meet.

Ook ik heb genoten van het mooie weer, en een aantal schrijvers heeft weer een groot aantal vragen ingestuurd. Ik ga vanaf morgen, weer een aantal vragen beantwoorden over het verdienen van geld op internet.

Mijn verdiensten, nemen nog steeds toe, elke maand, nemen mijn verdiensten toe. Ik hou in een aantal spreadsheets het aantal bezoekers bij per dag/web, met de daaraan gekoppelde verdiensten. Uit deze spreadsheets kan ik afleiden, hoe goed ik het doe. Deze spreadsheets, geeft mij informatie, wat ik kan gaan verbeteren. Je kan wel een hoop bezoekers meten, maar als deze niets doen, moet je uitzoeken wat er aan de hand is. Onlangs had ik een fout gemaakt met plaatsen van affiliate links. Er stond een fout in de url, dit betekend geen opbrengst. Daarom is meten is weten.

Wordt vervolgd.

Previous articleVraag: Of ik merk aan mijn verdiensten op internet, dat het een vakantie periode is?
Next articleVraag, kan je geld verdienen op internet met een low budget?