Internet Marketing is een uit de hand gegroeide hobby

0

Deze week stond in het teken van Pasen. Even lekker bijkomen van een dubbele baan. Als je naast je gewone werk, jezelf bezig houdt met Internet Marketing, maak je veel uren per week. Het is eigenlijk een uit de hand gegroeide hobby. Op een gegeven moment verdien je meer dan je met een reguliere baan kunt verdienen. Op een bepaald moment, ben ik gedwongen om een keuze te maken, stoppen met werken en mij fulltime gaan bezig houden met Internet Marketing. Dit is natuurlijk ook het streven, hiervoor ben ik flink het reserveren, voordat ik de echte stap ga maken, dan wil ik een aardige reserve hebben opgemaakt.

Het gaat steeds beter met het verdienen van geld op internet, het kost ook steeds meer tijd om alles rond te krijgen. Daarom heb ik ook voor mijzelf een drempel ingesteld, wat ik aan projecten op mijn schouders neem. Over 2 jaar wil ik mij volledig gaan werpen op het fulltime ondernemerschap. Ik ben nu een parttime ondernemer, er zijn een aantal wensen die ik rond wil hebben, voordat het zover is, Bijvoorbeeld, ik wil geen hypotheek meer hebben op mijn huis en ik wil een aardige reserve hebben op de bank.

Maar dit alles gaat niet vanzelf, ik moet mij hiervoor 200% inzetten.

 

Previous articleAls het te mooi is om waar te zijn, dan is het waar!
Next articleMarktplaats als verkoopkanaal