Internet Marketing is een uit de hand gegroeide hobby

0
Internet Marketing is een uit de hand gegroeide hobby
Internet Marketing is een uit de hand gegroeide hobby

Internetmarketing is uitgegroeid tot meer dan een hobby. Deze week stond in het teken van Pasen, een welkome pauze om even bij te komen van het balanceren tussen twee banen. Als je je naast je reguliere werk bezighoudt met internetmarketing, maak je veel uren per week. Het is in feite een hobby die uit de hand is gelopen. Op een gegeven moment merk je dat je meer verdient dan je met een reguliere baan kunt verdienen. Dit dwingt mij uiteindelijk tot een keuze: stoppen met mijn gewone werk en mij volledig richten op internetmarketing. Dit is natuurlijk ook het uiteindelijke doel, maar voordat ik die stap daadwerkelijk zet, wil ik een behoorlijke financiële reserve opbouwen.

Het verdienen van geld op internet gaat steeds beter, maar het kost ook steeds meer tijd om alles te regelen. Daarom heb ik voor mezelf een limiet gesteld aan de hoeveelheid projecten die ik aanga. Binnen twee jaar wil ik me volledig richten op fulltime ondernemerschap. Momenteel ben ik een parttime ondernemer en er zijn een aantal doelen die ik wil bereiken voordat het zover is. Zo wil ik bijvoorbeeld mijn hypotheek volledig aflossen en een aanzienlijke reserve op de bank hebben.

Echter, dit alles komt niet vanzelf. Ik moet me hiervoor 200% inzetten.