Internet oplichting

0
Internet oplichting
Internet oplichting

Als het te mooi is om niet waar te zijn, is het niet waar. Dit is wat je leest op websites over oplichting. Ik heb mij ooit ingeschreven uit nieuwsgierigheid op een tal van verdienmodellen, of hoe ze het noemen. De insteek van dit verhaal is hetzelfde, je moet betalen voor het model en daarna kan je incasseren op de automatische piloot.

Je loopt geen risico want er is een niet geld terug garantie. Ik ben natuurlijk geen onbekende met deze materie en kijk hier heel kritisch na. Op internet verschijnen alle maal berichten hoe fantastisch deze personen wel niet zijn. Ineens schijnen er mensen te zijn, die binnen een maand 30000 euro te hebben verdiend.

Uiteraard met een snel geld of verdienmodel succes formule. Ik geloof er helemaal niets van. Een van de pijlers waarop marketing berust is de P van product. Als blijkt dat het product gebakken lucht is, verdien je niets.  En van (gebakken) lucht kan je niet leven.

Geld verdienen op internet lijkt misschien makkelijk, maar dit is het echt niet. Niets gaat vanzelf, je moet veel moeite voor doen om succesvol te zijn. Money machines bestaan niet!

Vandaag kreeg ik weer een mail, ik plaats een fragment, wat je aan het denken moet zetten:

Wat nu als ik jouw vertel dat jij op een goudmijn bent gestapt?

Dat jij op dit moment ontzettende geluk hebt dat je op deze website terrecht bent gekomen?

Eigenlijk verdien je het niet om hier te zijn.. maar je hebt geluk en ik ga via deze weg jouw vertellen hoe je via de grootste website ter wereld ontzettend veel geld kunt verdienen met het “Internet Kluis Geheimen Systeem”!

Ja je hoort het goed, “Grootste website van de wereld”

Dit revolutionaire systeem maakt namelijk gebruik van Google.

Het gaat jouw precies vertellen hoe je een eigen onderneming op kunt zetten door mij na te doen en meteen al geld gaat verdienen! Zo eenvoudig is het! Je krijgt letterlijk al mijn tips en trucs te weten!

Je leert dus niet alleen hoe je een passief inkomen behaald maar het leert je ook om via een snelle methode geld te verdienen (Veel geld te verdienen..)

Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het niet waar. Ik kan maar een harde conclusie trekken, internetoplichting bestaat echt. Ik blijf waarschuwen.

Als je mocht besluiten om in te stappen in zo’n verdien model kun je misschien strafbaar zijn. (Sommige verkopers hebben geen disclaimer of algemene voorwaarden.)Tenslotte jij gaat ook gebakken lucht verkopen en daarmee kun je handelingen verrichten die mogelijk vallen onder het strafrecht.