Is Futurenet wel betrouwbaar

45
Is Futurenet een piramidespel
Is Futurenet een piramidespel

Ik kreeg deze vraag toegestuurd of ik ervaring had met Futurenet en of dit wel betrouwbaar is. Mijn eerste gevoel was dat dit niet betrouwbaar is. Je moet jezelf min in meer inkopen en je krijgt betaald over jou activiteiten op internet. Je moet dus 10x per dag op een advertentie klikken. Dit geeft weer associaties met Planb4you, ook hier moet je inkopen en adpacks kopen. De werking lijkt ook op die van Planb4you. In 4 maanden tijd, heb je 20% winst. Dus als je alles opnieuw zou investeren, kom je uit op een rendement 72% per jaar!

FUTURENET is een van de vele op AdPack gebaseerde PONZI-scams die belachelijke resultaten bieden.

Te mooi om waar te zijn

Het is natuurlijk te mooi om waar te zijn. Het is volgens mij een piramide spel of een Ponzi Schema . Nergens wordt er uitleg gegeven waarom het rendement zo verschrikkelijk hoog is. Er wordt geen duidelijke uitleg gegeven hoe men aan de inkomsten komt. Piramidespellen klappen vroeg of laat, met alle gevolgen van dien.

De the usual suspects maken hier reclame over.

https://www.youtube.com/watch?v=vBWBjsrFvnk
https://www.youtube.com/watch?v=Z_rgP6Sj36E
https://www.youtube.com/watch?v=FWv2n0JYEnc

In de reclame boodschap wordt voorgespiegeld dat je een enorm inkomen krijgt als je hieraan deelneemt. Er zijn altijd mensen die dit geloven, in het zogenaamde wondermiddel om je leven fleur te geven en straks alleen maar leuke dingen te doen. Bannersbroker en Bonafa Cube7 gingen hieraan vooraf. Deze hadden ook een goede promotie video. Planb4You deed hierin  vergelijking heel erg amateuristisch aan. De boodschap is hetzelfde 10x klikken is verdienen.

BONAFA/CUBE 7 was ook een piramidespel dat zich presenteerde socialmedia bedrijf. Ook hier werden hoge rendementen beloofd.

Naïeve mensen zijn altijd slachtoffer

Naïeve mensen geloven dit soort verhalen erg snel. Mooie video en daarnaast zijn er ook promotors, die mensen overhalen te investeren om (betalend) lid te worden en zo de kas van de piramide te spekken. Deze vertellen het standaard verhaal, nieuw, kansen, uniek, nu instappen anders mis je de boot. Je ziet op Facebook, de nodige berichten hierover langs komen. Weinig mensen stellen kritische vragen en willen graag lid worden van een team. Dit team werkt samen en heeft een heilig geloof in het product. En als het fout gaat, zijn er de dikke tranen en het verlies van de droom. Daarnaast ontstaan er ook veel familieruzie’s en einde van vriendschappen, omdat mensen enorm veel geld kwijt zijn.

Zoek de verschillen in onderstaande promotie van BONAFA Cube7. De overeenkomst is dat de deelnemers in luxe leven.

Wat deze mensen bindt is dat ze snel geld willen verdienen om een leven te kunnen opbouwen. En ze geloven alles wat ze te horen krijgen over FutureNet, behalve negatieve verhalen. Stel dat ik het fout heb, dan investeer ik alles wat ik heb in FutureNet

Het is volgens mij, niet de vraag of Futurenet klapt, maar de vraag wanneer. Ik zou hier niets in investeren.

Als je geld wilt verdienen op internet tegen zo laag mogelijke kosten bezoek dan hoe moet je geld verdienen op internet.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Previous articleBetekenis: Get paid to
Next articleGTI Net (Global Trading and Invest Network)

45 COMMENTS

 1. Jongens, wat een onzin staat hier, als je niet begrijpt waar Futurenet om draait kun je geen mening hebben die er toe doet. Snel geld verdienen? Zo werkt het niet namelijk. Je kunt niet eindeloos credits inkopen, dat is beperkt. Voordat je zo’n artikel schrijft als dit moet je er eerst zelf aan deel genomen hebben, anders moet je maar over het weer schrijven ofzo!

  • Ik vind dat het geen onzin is. Ik ben ook zo’n deelnemer en ik heb een adpack gekocht en moet klikken op advertenties. Ik koop dus niets, dus het klikken heeft geen opbrengst voor het bedrijf. Ik krijg meer waarde, dan ik inleg, maar er staan geen inkomsten tegen over. Mijn vraag is hoe komen ze aan geld om mij uit te betalen, als ik meer adpack zou kopen.

  • Je moet jezelf niet voor de gek laten houden. Het is toch raar, dat je elke dag, moet klikken op advertenties. Het onderstaan staat op veel van Future advertentie websites.

   Ik leg eerst FutureAdPro uit, omdat dit je rijk gaat maken! Wat moet je doen? Elke dag, liefst op een vast tijdstip, op 10 advertenties klikken in ongeveer 10 minuten tijd, meer niet!

  • Gozer, wordt wakker, met 10x klikken per dag, zonder dat daar een lead volgt is toch onzinnig ! Geniet nog van het spel en haal eruit wat er inzit, de eerste scheuren in de muur zijn al zichtbaar.

  • Wat mij opvalt dat er zoveel positieve reviews zijn, met niets negatiefs. Er wordt heel wat belooft, maar dat is te mooi om waar te zijn. Wie wil nu niet “Een super comfortabel passief inkomen te creëren terwijl je slaapt of reist?” En het enige wat je moet doen is:

   “Elke dag klik je op 10 advertenties en dat kost je ongeveer 5 minuten.”

   Het klinkt heel mooi, maar het is gewoon te mooi om waar te zijn! Persoonlijk denk ik dat het een piramide spel is, een soort van oplichting. De geldstromen zijn niet duidelijk.

  • Zo is het maar net. Als je zo sceptisch bent, moet je het lekker niet doen. En het is altijd volgens mij dit en volgens mij dat.. Ik doe het WEL en geniet er iedere dag weer van.

   • Elke dag 10x klikken, je vrienden overhalen en wachten totdat het fout gaat. Albanië ging hier falliet aan. De Albanese anarchie van 1997 was een toestand van wetteloosheid die in maart 1997 ontstond nadat het door ponzifraudes gedomineerde financiële systeem van Albanië instortte en grootschalige rellen waren uitgebroken.

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Albanese_anarchie_van_1997

    In het midden van de jaren 1990, na de val van het communisme werd de Albanese economie geliberaliseerd. Het financiële systeem van het land werd vervolgens meer en meer gedomineerd door een systeem van ponzifraudezaken. Die werden ondersteund door de overheid en naar schatting twee derde van de Albanese bevolking, of twee miljoen mensen, investeerde erin. In december 1996 begon de financiële crisis in Albanië, nadat enkele investeringsfondsen instortten. In de hoofdstad Tirana werd vervolgens betoogd tegen de overheid die hiervoor verantwoordelijk werd gehouden. Op 24 januari 1997 kwam het onvermijdelijke einde dat hoort bij piramidespelen. Het systeem stortte in elkaar en zo’n 1,2 miljard Amerikaanse dollar – meer dan de helft van het toenmalige bruto binnenlands product – was in rook opgegaan, vooral spaargeld van burgers.

    Het is allemaal niet zo onschulding !

 2. Het spel loopt nog steeds, ik weer adpacks gekocht en kijken of deze het gaat redden. Zodra de betalingen later worden, dan moet je stoppen. Maar voorlopig heb ik een aardig zakcentje.

 3. Volgens mij is dat in het casino ook je koopt fiches en als je wint win je en verlies verlies je. Speel nooit met geld wat je niet wilt missen. Er zijn bij futurenet adverteerders die betalen dat hun advertentie bijv hoger komt op Google dit gebeurd door mensen die de pagina bezoeken. Of jij nu wel
  Of niet iets koopt iemand die doelgericht zoekt zal nu eerder op zijn pagina komen als voorheen dus de adverteerder heeft er wel
  Degelijk baat bij

 4. de geldstroom is volgens mij wel duidelijk buiten de advertentie om hebben ze nog inkomsten uit restaurants en andere activiteiten die ze doen wanneer je iets alleen kunt doen is het geen piramide je kan een team uitbouwen maar je bent het niet verplicht terwijl een piramide moet je andere mensen hebben of je verdiend niets dus voor je zulke artikelen of commentaren schrijft zoek het eerst uit en spreekt dan

  • Deze is niet duidelijk, een rendament van 70% in een paar dagen, is niet mogelijk. Een restaurant heeft geen 70% winst per jaar en niet elk restaurant maakt winst. Het klikken op advertenties levert niets op. Hoe simpel kan je zijn als je dit toch denkt. Voor mij is Futurenet een zeer duidelijke Ponzi. Je moet betalende leden werven, waarom, omdat jij uitbetaald krijgt, van wat hun inleggen. Vroeg of laat klapt deze Piramide. En je kan ook je kop in het zand stekken. Je bent echt een rund als je met Futurenet investeert. Hoe stimpel kan je zijn, dat je dit niet ziet.

   • Beste Trodax,

    Verdiep je eerst goed in Futurenet voordat je deze onzin uit kraamt.
    In een piramide spel kan je niet solo geld verdienen en kunnen mesnen die jij aansluit nooit meer geld verdienen als jij die er boven staat.
    Ik kan je met zekerheid zeggen dat dit bij Futurenet allemaal mogelijk is.

    Maar ik adviseer je er niet aan te beginnen want het is zonde als iedereen het gaat doen maar ook krijg je het advies om eerst ergens in te verdiepen voor je onzin gaat verkondigen

    Groeten
    Marcel

    • Alles is gebaseerd op gebakken lucht. Futurenet is een Ponzi, dit lijkt heel veel op een piramidespel. Ik heb mij hierin verdiept en mijn conclusie is, dat een vorm van fraude is, mijn vraag aan jou is, durf jij garant te staan voor jou persoonlijke vermogen, voor de mensen die via jouw zich aanmelden.

    • Beste Marcel,

     Het is om het even wat het is, het lijkt heel erg op een Ponzi. Maar zou jij jezelf ook niet eerst verdiepen of het allemaal wel klopt, wat Futurenet beweert?

 5. Niemand moet leden werven, en 70% rendement in een paar dagen?..misschien eerst verdiepen in een bedrijf voordat je met oordelen komt.
  Voor diegene die denkt dat Futurenet bestaat uit het ” klikken” op advertenties…zou ik zeggen” schrijf je gratis in…en ga op verkenning!”…

  • Ik hoorde van een kennis dat Futurenet niet meer in geld uitbetaalt. Je hoort niet te betalen voor verdienen van geld op internet. Hoe stom kan je zijn. Futurenet is niet de eerste maar ook niet de laatste Ponzi of Piramide spel.

 6. Ik doe mee en elke dag ben ik blij als ik dagelijks zie dat voor die 10 minuten mijn geld groeit. Het is een prachtig verdienmodel waar je weinig voor hoeft te doen. Ik zou zeggen schrijf je in en ga eens op verkenning uit! misschien dat jullie mening dan veranderd! en net als Trodax verdien ik een aardig zakcentje hiervoor hoef je geen rund te zijn!

  • Middels valse bankoverzichten en andere financiële statements zal de ponzifraudeur de gelduitleners zand in de ogen strooien en het doen voorkomen alsof de investering goed rendeert. Dit blijft goed gaan tot er op een bepaald moment te weinig deelnemers bij komen en/of te veel geldverstrekkers hun ingelegde geld proberen op te nemen. Op zo’n moment zal bij de fraudeur een liquiditeitstekort optreden en zal de fraude aan het licht komen. Dit was bijvoorbeeld het geval bij Bernard Madoff.

   • Welkom bij ons huidige banksysteem, als iedereen morgen zijn spaargeld e.d. van de bank haalt valt de bank ook om en hebben zij ook een liquiditeitstekort. Maar dan komt onze regering wel even om het weer goed te maken.

  • Ans, ik hoop dat jij alle mensen die binnenkort hun centen kwijt zijn gaat vergoeden.
   Als je toch zo zeker bent van het bedrijf en dat het geen scam is, kan die belofte geen probleem zijn?
   Erg dat zulke zaken blijven bestaan, de sociale drama’s die erdoor ontstaan doet de bandieten uiteraard niets.
   Het zijn steeds goedgelovige burgers met beperkte middelen die hier met hun ogen open inlopen.

 7. Hebben jullie wel eens gehoord van affiliatie marketing en hoeveel geld daar mee verdient wordt? Zo te horen de maker van deze blog niet. De verzekeraars geven jaarlijks honderden miljoenen uit aan affiliatie marketing om de klant maar op hun site te krijgen. En dat is nu precies wat FutureNet doet.

  • Marcel, je leest niet, de schrijver van deze blog verdient zijn geld met affiliatie marketing. O.a. Bannerbroker, planb4you en cube7 verdienden ook hun geld met affiliate marketing. Je hoefde maar 10x per dag te klikken en je had een gigantisch rendement. FutureNet heeft alle kenmerken van en Ponzi of piramidespel. FutureAdPro is een sprookje. Wordt wakker man verman jezelf en voorkom slachtoffers. Durf jij garant te staan voor Futurenet?

   • Brein achter PlanB4you veroordeeld tot drie jaar cel

    Een 55-jarige man is veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf voor het medeplegen van oplichting en gewoontewitwassen. De rechtbank acht bewezen dat de man als oprichter en eigenaar van het netwerkconcept PlanB4you op gewiekste en overtuigende wijze ongeveer 17.000 personen in binnen- en buitenland heeft bewogen tot de inleg van geldbedragen van in totaal bijna 5 miljoen euro. Hij hield de leden voor dat hij het inleggeld zou investeren in daadwerkelijke economische projecten waarmee torenhoge rendementen gehaald zou worden. In werkelijkheid waren deze beloften op drijfzand gebaseerd en wist hij louter zichzelf te verrijken.

    Geen piramidespel

    De rechtbank spreekt de man vrij voor het in de markt zetten van een piramidespel en daarmee overtreding van de Wet op de Kansspelen. De rechtbank acht het concept PlanB4you een ‘Ponzi Scheme’ en geen piramidespel. Het verschil is dat bij een piramidespel de deelnemers weten dat het te behalen rendement afhankelijk is van de inleg van nieuw aan te brengen leden, terwijl bij een ‘Ponzi Scheme’ deze wetenschap niet aanwezig is. In dit geval waren de leden in de veronderstelling dat het meeste geld verdiend werd uit de voorgespiegelde winstgevende economische activiteiten.

    https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Amsterdam/Nieuws/Paginas/Brein-achter-PlanB4you-veroordeeld-tot-drie-jaar-cel.aspx

  • Onzin Marcel. Een affiliate verdient geld zodra er een conversie plaats heeft gevonden (de aankoop van een product of dients). Klikken enkel om geld te verdienen heeft NUL waarde voor de adverteerder. Leden van futurenet zitten 10x per dag op advertenties te klikken maar het zijn geen echte potentiele klanten, je bent echt achterlijk als je het verschil niet snapt.

 8. FutureNet announce plans for altcoin pump & dump scheme
  Jan.17, 2017 in companies
  FutureNet launched with a cycler Ponzi back in 2014. New investment began to dwindle in early 2016, prompting the launch of FutureAdPro.
  FutureAdPro is an adcredit Ponzi scheme, through which FutureNet promise affiliates a $60 ROI on $50 deposits. Having built up Ponzi ROI liabilities for a year, FutureNet’s latest revenue ploy is the launch of its own cryptocurrency. Dubbed “FutureNet Coin”, information from the latest FutureNet affiliate webinar reveals the altcoin is still in development. When it goes live, purportedly FutureNet Coin will be publicly tradeable and accepted by third-party merchants.

  https://behindmlm.com/companies/futurenet-announce-plans-for-altcoin-pump-dump-scheme/

 9. Het probleem ligt in het feit dat mensen die op advertenties klikken om geld te verdien niet in de markt zijn voor een product of dienst. Dit is niet hetzelfde ans een affliate programma omdat affilites vaak enkel worden betaald als iemand een dients of product koopt. Een klik op zichzelf is natuurlijk geen cent waard als de persoon die klikt geen behoefte heeft aan het product. Behoorlijk onetisch.

  • Ben het, als Google Partner, helemaal met je eens Marco. Dit soort scams hebben voor de adverteerders weinig tot geen waarde. Jammer dat mensen hier nog steeds intrappen, legio voorbeelden zijn er aangedragen om hier niet in te stappen, maar naive mensen denken dat zij het monopoly op de waarheid hebben blijkbaar.

 10. Ik kreeg ook ooit het verhaal van iemand te horen die een camper aan het bouwen was van de maandelijkse commissie, ik had zoiets van jaja en ben ook gaan spitten op google na een paar maanden ook ingestapt met 30 adpacks ik heb inmiddels ook een team onder me van 14 actieve personen en zelf zit ik nu op 487 ad packs en heb er nu gewoon inkomen uit in het begin dacht ik ik zie het wel maar nu weet ik beter en of dit ooit zal klappen zie ik niet gebeuren. Je hoeft maar 10x te klikken per dag!

 11. heeft er wel 1 iemand al effectief van jullie geld op jullie bankrekening gehad ervan niet op futurenet account maar dat je het wel daadwerklijk op u eigen bankrekening ziet die je dagelijks gebruikt voor aankopen ?????

  • Dit is een Ponzi, deze betalen in het begin altijd uit. Maar uiteindelijk stop dit. Er zullen best wel mensen zijn, die het volledige bedrag hebben uitbetaald gekregen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here