Is Futurenet wel betrouwbaar

0
Is Futurenet een piramidespel
Is Futurenet een piramidespel

Ik kreeg deze vraag toegestuurd of ik ervaring had met Futurenet en of dit wel betrouwbaar is. Mijn eerste gevoel was dat dit niet betrouwbaar is. Je moet jezelf min in meer inkopen en je krijgt betaald over jou activiteiten op internet. Je moet dus 10x per dag op een advertentie klikken. Dit geeft weer associaties met Planb4you, ook hier moet je inkopen en adpacks kopen. De werking lijkt ook op die van Planb4you. In 4 maanden tijd, heb je 20% winst. Dus als je alles opnieuw zou investeren, kom je uit op een rendement 72% per jaar!

FUTURENET is een van de vele op AdPack gebaseerde PONZI-scams die belachelijke resultaten bieden.

Te mooi om waar te zijn

Het is natuurlijk te mooi om waar te zijn. Het is volgens mij een piramide spel of een Ponzi Schema . Nergens wordt er uitleg gegeven waarom het rendement zo verschrikkelijk hoog is. Er wordt geen duidelijke uitleg gegeven hoe men aan de inkomsten komt. Piramidespellen klappen vroeg of laat, met alle gevolgen van dien.

De the usual suspects maken hier reclame over.

https://www.youtube.com/watch?v=vBWBjsrFvnk
https://www.youtube.com/watch?v=Z_rgP6Sj36E
https://www.youtube.com/watch?v=FWv2n0JYEnc

In de reclame boodschap wordt voorgespiegeld dat je een enorm inkomen krijgt als je hieraan deelneemt. Er zijn altijd mensen die dit geloven, in het zogenaamde wondermiddel om je leven fleur te geven en straks alleen maar leuke dingen te doen. Bannersbroker en Bonafa Cube7 gingen hieraan vooraf. Deze hadden ook een goede promotie video. Planb4You deed hierin  vergelijking heel erg amateuristisch aan. De boodschap is hetzelfde 10x klikken is verdienen.

BONAFA/CUBE 7 was ook een piramidespel dat zich presenteerde socialmedia bedrijf. Ook hier werden hoge rendementen beloofd.

Naïeve mensen zijn altijd slachtoffer

Naïeve mensen geloven dit soort verhalen erg snel. Mooie video en daarnaast zijn er ook promotors, die mensen overhalen te investeren om (betalend) lid te worden en zo de kas van de piramide te spekken. Deze vertellen het standaard verhaal, nieuw, kansen, uniek, nu instappen anders mis je de boot. Je ziet op Facebook, de nodige berichten hierover langs komen. Weinig mensen stellen kritische vragen en willen graag lid worden van een team. Dit team werkt samen en heeft een heilig geloof in het product. En als het fout gaat, zijn er de dikke tranen en het verlies van de droom. Daarnaast ontstaan er ook veel familieruzie’s en einde van vriendschappen, omdat mensen enorm veel geld kwijt zijn.

Zoek de verschillen in onderstaande promotie van BONAFA Cube7. De overeenkomst is dat de deelnemers in luxe leven.

Wat deze mensen bindt is dat ze snel geld willen verdienen om een leven te kunnen opbouwen. En ze geloven alles wat ze te horen krijgen over FutureNet, behalve negatieve verhalen. Stel dat ik het fout heb, dan investeer ik alles wat ik heb in FutureNet

Het is volgens mij, niet de vraag of Futurenet klapt, maar de vraag wanneer. Ik zou hier niets in investeren.

Als je geld wilt verdienen op internet tegen zo laag mogelijke kosten bezoek dan hoe moet je geld verdienen op internet.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here