Je moet tijdig inspellen op de kerstgedachte met het aanbod op je website

0
Geld verdienen op Internet
Geld verdienen op Internet

Over een paar weken is het kerst en als je, je bezig houdt met affiliate marketing, dan is het handig om hierop in te spellen, tenslotte wordt er tijdens de feestmaand, veel geld uitgegeven aan allerhande elektronische cadeaus, kleding en eten. Als je pas, start in december, dan ben je te laat. Waarom omdat de aankopen starten eind oktober en eindigen midden december. Voor eten is dit een paar dagen later.

Wat ik doe, ik ga artikelen schrijven en ik begin met maken van foto’s voor deze periode. Inmiddels heb ik een groot archief opgebouwd met (eigen) foto’s die ik kan gebruiken of bewerken. Artikelen schrijf ik op voorraad en ik plan de publicatie datum. Doel is om geld te verdienen, feestmaand gerelateerd.

Dropshipping

Ik verkoop artikelen via Ebay en Marktplaats, de levertijd van deze artikelen is ongeveer 14 tot 30 dagen. Als mensen cadeaus binnen willen hebben voor de kerst, dan moeten ze hiermee rekening houden. In mijn advertentie strategie hou ik hiermee rekening, door aan te geven, de levertijd en hun aan te sporen op tijd hun bestelling te doen.

Dit zijn allemaal reden voor mij om nu al te starten voor de kerst, want de kerst is cash ! Bijna 35% van mijn online verdiensten, is kerst gerelateerd.

Project onhandige domeinnaam

In een eerder artikel had ik geschreven hoe ik een aantal website had gekocht met onhandige domeinnamen, maar met content. Deze content heb ik samengevoegd tot 5 websites. De status is, dat deze websites inkomsten generen en gemiddeld per maand €100 opbrengen. Voor mij is dit een succesvol project, lage kosten, maar wel 40 arbeidsuren. Op korte termijn is €100 niets, maar op de middellange termijn (Jaar) is dit €1200. Op de lange termijn (5 jaar) is dit €6000. Uiteraard moet je deze websites ook onderhouden.

Onderhoud

Een website heeft ook onderhoud nodig, wil deze aantrekkelijk blijven voor Google en andere vaste bezoekers. Daarom moet je per maand minimaal 2 relevante artikelen schrijven, met beeldmateriaal voor deze website, wil je dat deze aantrekkelijk blijven.

Als tip wil ik meegeven, gebruik de feestmaand om een aantal artikelen te schrijven in relatie met je website.

Geld verdienen

Geld verdienen met internet, is ook het inspelen op seizoensinvloeden, het vooruitkijken en plannen.

Previous articleVraag: Is Atlantic Global Asset Management betrouwbaar?
Next articleVerkopen via Ebay en niet iedereen is succesvol op internet