Journalist

0

Vandaag kreeg ik een mail binnen van een journalist, die bezig was met een onderzoek naar de vele verdienmodellen op het internet. Hij was op deze website terecht gekomen via een zoekopdracht via een consumentenforum. In zijn mail verzocht hij mij om hem te bellen, ik heb dit uiteraard uit pure nieuwsgierigheid gedaan. (Heb wel eerst telefoonnummer gecontrolleerd.)

Deze persoon wou in contact komen met mensen, die zich hadden ingeschreven bij een aantal bekende “internet” marketeers. Hij had zich samen met een collega op een aantal programma’s ingeschreven. Hij had ook deelgenomen aan online voorlichting (ter waarde van een aantal euro’s),  over een bepaald model. Hij was het met mee eens, dat het kenmerken had van een MLM model.

Omdat hij nog niet klaar was onderzoek, wou hij in deze kwestie nog geen mededelingen doen. Ik heb hem voorzien van de informatie, die hij nodig had om zich verder in zijn onderzoek te verdiepen. Ik had ook een aantal vragen en vermoedens, daar kon hij niet bevestigend of ontkennend op antwoorden.  Ik ben benieuwd naar de uitkomst van dit journalistisch onderzoek.

Previous articleWat moet je doen als je denkt dat je bent opgelicht ?
Next articleIs het mogelijk om 200 Euro per uur te verdienen?