Kan je veel geld verdienen met plus500?

0

sm_unhappy_chartOnlangs kreeg ik, via Email de vraag of je veel geld kunt verdienen met plus500. Ik ben geneigd om JEEN (Ja en Nee) te zeggen. Er zijn mensen die goed verdienen met plus500 en daar tegenover staan de mensen die verlieslijden.

Het merendeel van de mensen die deel nemen aan plus500 lijdt verlies. Het verschil tussen deze twee groepen mensen is de Know How. Degene die winst maakt heeft kennis van de aandelen en termijnmarkten. Deze kennis heeft hij opgedaan via scholing en meestal heeft hij een periode droog getraind op een stimulatie programma van plus500.

Hij verdiept zich in de wereld politiek en leest veel over de ontwikkeling van de economie. Hij volgt ontwikkelingen in de politiek, economie en de beurs. Waardoor hij kan gaan inspelen op fluctuaties in op de beurs. Deze groep heeft zich goed voorbereid en heeft daardoor kans op winst. De winst is namelijk niet gegarandeerd en er bestaat ook een kans op verlies. Inschattingsfouten behoren nog steeds tot de mogelijkheden.

Ik had zelf,ook een paar (dure) avonturen beleefd met plus500. Ik had mij niet goed voorbereid en het gevolg was dat ik een paar honderd euro armer was, dit slechts in een paar dagen tijd. Dit zijn klassieke beginners fouten, het niet lezen van de handleiding, het hebben van geen geduld om de werking eerst goed te bestuderen. Ja, ik ben ook hier schuldig aan en het was een dure les!

Ik vind plus500 nog steeds leuk, er zit een stukje spanning in, om het te doen. Ik ben momenteel mijn aan het verdiepen in de werking van de aandelenkoersen en ik gebruikt het stimulatie programma om te oefenen. Het gaat beter, maar ik maak nog steeds verlies. Ik maak nog steeds veel inschattingsfouten. Als ik met het stimulatie programma winst ga maken, dan ga ik het voorzichtig weer proberen. Mijn doelstelling is nog steeds om geld te verdienen op internet.

N.a.v. een vraag van een bezoeker https://verdiengeldopinternet.nl/vragen-over-geld-verdienen/

 

 

Previous articleAanbieding Versio .Eu domeinen voor € 0,99
Next articlePlus500 Ltd, is toegelaten tot de London Stock Exchange