Kosten opleiding marketing en waarom een NIMA opleiding

0
Geld verdienen op Internet
Geld verdienen op Internet

Van een lezer kreeg ik de opmerking dat de kosten van een NIMA A opleiding heel zijn en dit niet voor iedereen is weg gelegd. En waarom iemand een NIMA opleiding moet volgen om succesvol te zijn als online ondernemer.

Een NIMA opleiding verschilt nogal in prijs en je hebt meerdere aanbieders. De goedkoopste opleiding kost 35€ en het examengeld is 199€. Deze opleiding is te vinden bij laudius.nl. Dit is een digitale opleiding en je kunt deze ook zelf printen.

Dit is niet klassikaal en je krijgt geen begeleiding. Voor 85€ meer kun je begeleiding krijgen van een docent. Een van de eigen van een online ondernemer is dat hij de vaardigheid heeft om zich kennis eigen te maken. Als je niet beschikt over deze eigenschap, moet je niet online gaan ondernemen.

Ondernemen is risico nemen, kennis vergaren en deze toepassen.

Waarom een NIMA opleiding?

Met een NIMA opleiding doe je kennis op die je nodig hebt om te kunnen ondernemen. Je leert analyses uit te voeren en je leert de begrippen van marketing en online marketing.

Wat ik belangrijk vind is dat je de basisbegrippen leert van marketing, en weet hoe marketing werkt. Je leert wat markten zijn en wat marktwerking is. Deze kennis is essentieel voor het kiezen voor een investering in een markt. Met de opgedane kennis weet je of iets te mooi is om waar te zijn en leert onderscheidt te maken of iets kan gaan werken of niet.

Je leert ook wat kosten versus opbrengsten zijn en je leert investeren in goedkope alternatieven. Als je begint heb je bijvoorbeeld geen hoge eisen voor webhosting nodig en kun je volstaan met een goedkope hosting. Winst is opbrengst minus kosten.

Een NIMA opleiding is een erkende opleiding en staat hoog aangeschreven bij het bedrijfsleven.

Feit is dat niet elke online ondernemer er in slaagt om van het internet te kunnen leven. Feit is dat minder dan 1 % van de starters er in slaagt meer dan €100 per maand te verdienen. Met de kennis uit een NIMA opleiding maak je meer kans om te slagen.

 

Previous articleVrolijk Pasen en een terugblik op mijn webactiviteiten
Next articleElke website heeft ook een Productlevenscyclus