Kosten website terug verdient en bezoekers nemen toe

0

Ik ben nu 5 maanden actief bezig met deze website. Mijn doelstelling was te komen tot het bezoekersaantal van 500 unieke bezoekers per dag. De website begint steeds meer vorm en invulling te krijgen. Ik krijg dagelijks vragen via de email van mensen, die vragen hebben over het thema “Geld verdienen met Internet”. Ik heb gesteld dat geen enkele vraag dom is en dat een vraag die juist niet is gesteld, pas echt dom is.

V.w.b. de kosten voor deze website, deze heb ik inmiddels terug verdiend en ik maak een paar euro winst per maand. Mijn streven is om d..m.v. deze website een inkomen te genereren van € 500. Dit doel heb ik nog niet bereikt, maar elke maand gaat het steeds beter.

Er zijn veel vragen bij over het verdienen van geld d.m.v. MLM of piramide spellen. Ik heb hier diverse artikelen over geschreven. Mijn mening en conclusie blijft onveranderd, dat het deelnemen aan een MLM programma niet de beste methode is om geld te verdienen op het internet. De beste methode is de deelname aan affiliate programma zoals adsendse of Daisycon. Deze programma’s zijn legaal en grote Nederlandse bedrijven besteden hier advertenties aan uit.

Inmiddels is mijn inkomen aan het stijgen, deze maand zit op een inkomen van € 1950 netto. De belasting moet hiernog vanaf. Het is een misvatting dat het inkomen op internet belasting vrij, over het inkomen wat op internet wordt verdient moet ook belasting over worden betaald. Leuk is dit niet, maar je ontkomt er niet aan.

Per maand stijgt mijn inkomen met zo’n 5% en als deze trend zich voortzet dan is mijn inkomen in december 2013 € 3500 netto.

Stap voor stap kom je er ook, 10 kleine stapje is een grote stap!

Previous articleAdSense Dashboard (Android)
Next articleGelukkig Nieuwjaar !!!!